شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

نازخاتون


● مواد لازم:
بادنجان: یك عدد متوسط
آب‌غوره: دو فنجان
دلال (سیرنعناع:) یك قاشق غذاخوری
شكر: دو قاشق غذاخوری
آب آلبالو یا آب تمشك: به مقدار دلخواه (برای تغییر رنگ)
● طرز تهیه :
ابتدا …

مواد لازم:

بادنجان: یك عدد متوسط

آب‌غوره: دو فنجان

دلال (سیرنعناع:) یك قاشق غذاخوری

شكر: دو قاشق غذاخوری

آب آلبالو یا آب تمشك: به مقدار دلخواه (برای تغییر رنگ)

طرز تهیه :

ابتدا بادنجان را روی اجاق كبابی كرده، پوست آن را گرفته و با چاقوكاملا آن را خرد می‌‌كنیم، سپس در ظرفی مناسب (كاسه) می‌‌ریزیم. آنگاه دو فنجان آبغوره را به بادنجان اضافه كرده و دلال را نیز به آن می‌‌افزاییم. در مرحله بعد شكر را نیز به موادمان اضافه می‌كنیم و به خوبی با هم مخلوط می‌كنیم. در آخر برای تغییر رنگ دسرمان، به آن آب آلبالو یا آب تمشك اضافه می‌‌كنیم تا قرمز شود و به زیبایی سفره‌مان افزوده شود.(این دسر یا نوشابه ایرانی می تواند به جای نوشابه های گازدار و مضر بر سر سفره های ما ایرانی ها استفاده شود) ‌