چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

آبگوشت متفاوت


آبگوشت متفاوت

همیشه از قدیم‌ها آبگوشت را با مواد معینی و به یک شکل خاص پخت می‌کردند، اما امروز در ستون
آشپز بانو شما با روش پخت متفاوت آبگوشت آشنا می‌شوید.
این آبگوشت با موادی متفاوت پخته …

همیشه از قدیم‌ها آبگوشت را با مواد معینی و به یک شکل خاص پخت می‌کردند، اما امروز در ستون

آشپز بانو شما با روش پخت متفاوت آبگوشت آشنا می‌شوید.

این آبگوشت با موادی متفاوت پخته می‌شود. بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

گوشت بره،

کشک،

نخود و لوبیا،

پیاز،

نعناع داغ،

بادمجان یا گندم یا چغندر، ادویه آبگوشت،

نمک.

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را با گوشت و نخود و لوبیا کاملا پخته و سپس گندم یا چغندر یا بادمجان را در آن بریزید تا خوب بپزد. سپس ادویه و نمک را اضافه کرده و بعد کشک را به آن اضافه کرده تا کمی با مواد بپزد و بعد از پختن هنگام کشیدن نعناع داغ را به آبگوشت اضافه کنید.