دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

پلوی علی پاشا


پلوی علی پاشا

● مواد لازم
▪ پیاز: ۱عدد
▪ سیر : ۱ حبه
▪ گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ گرم
▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم
▪ کشمش پلویی: یک دوم پیمانه
▪ خلال پسته: یک دوم پیمانه
▪ برنج: ۲ پیمانه
▪ کره: ۱۰۰ گرم
▪ بادام: …

مواد لازم

پیاز:

۱عدد

سیر :

۱ حبه

گوشت چرخ کرده:

۱۰۰ گرم

نمک و فلفل:

به مقدار لازم

کشمش پلویی:

یک دوم پیمانه

خلال پسته:

یک دوم پیمانه

برنج:

۲ پیمانه

کره:

۱۰۰ گرم

بادام:

یک دوم پیمانه

آب گوشت:

۱ پیمانه

طرز تهیه

پیاز و سیر را رنده کنید و با گوشت و مقداری نمک و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید. از مخلوط آماده شده کوفته ریزه هایی به اندازه فندق درست کنید و در روغن سرخ یا آب پز نمایید. حالا کشمش را در آب خیس نمایید تا پف کند. خلال پسته را نیز چند دقیقه در آب خیس نمایید. آن گاه برنج را بشویید و آب آن را صاف کنید و با کره تفت دهید. سپس بادام را اضافه کرده و تفت دهید. اکنون به برنج به مقدار متناسب آب گوشت یا آب اضافه نمایید و کوفته ریزه ها را به همراه پسته و کشمش لا به لای برنج بریزید و برنج را به شکل کته دم کنید.