سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا
نکاتی در مورد مقاومت عامل بیماری گامبورو
۱- مقاوم به اتروکلروفرم است
۲- در PH=۱۲ غیر فعال شده ولی در PH=۲ غیرفعال نمی شود
۳- به مدت ۵ ساعت درجه حرارت ۵۶ درجه سانتی گراد را تحمل می کند.
۴- کاهش و افت مشخص در عفونت زایی ویروس متعاقب در معرض قرارگیری ۶ ساعت در مجاورت فرمالین ۵/۰ درصد دیده شده است.
۵- کمپلکس های ید دارای اثرات مخربی بر روی ویروس گامبورو است.
۶- کلرامین ۵/۰ درصد ویروس را بعد از ۱۰ دقیقه می کشد.
۷- ویروس ۶۰ درجه را به مدت ۳۰ دقیقه تحمل می کند.
همانطور که ملاحظه می فرمایید طبیعت سخت و مقاوم این ویروس یکی از دلایل بقا و طولانی مدت آن در سالن های مرغداری بوده و حتی اگر پاکسازی و ضد عفونی صورت گرفته باشد ممکن است باقی بماند.
Disease of poultry , saif , ۲۰۰۲
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست