سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

نکاتی در مورد مقاومت عامل بیماری گامبورو


نکاتی در مورد مقاومت عامل بیماری گامبورو

۱- مقاوم به اتروکلروفرم است
۲- در PH=۱۲ غیر فعال شده ولی در PH=۲ غیرفعال نمی شود
۳- به مدت ۵ ساعت درجه حرارت ۵۶ درجه سانتی گراد را تحمل می کند.
۴- کاهش و افت مشخص در عفونت زایی ویروس متعاقب …

۱- مقاوم به اتروکلروفرم است

۲- در PH=۱۲ غیر فعال شده ولی در PH=۲ غیرفعال نمی شود

۳- به مدت ۵ ساعت درجه حرارت ۵۶ درجه سانتی گراد را تحمل می کند.

۴- کاهش و افت مشخص در عفونت زایی ویروس متعاقب در معرض قرارگیری ۶ ساعت در مجاورت فرمالین ۵/۰ درصد دیده شده است.

۵- کمپلکس های ید دارای اثرات مخربی بر روی ویروس گامبورو است.

۶- کلرامین ۵/۰ درصد ویروس را بعد از ۱۰ دقیقه می کشد.

۷- ویروس ۶۰ درجه را به مدت ۳۰ دقیقه تحمل می کند.

همانطور که ملاحظه می فرمایید طبیعت سخت و مقاوم این ویروس یکی از دلایل بقا و طولانی مدت آن در سالن های مرغداری بوده و حتی اگر پاکسازی و ضد عفونی صورت گرفته باشد ممکن است باقی بماند.

Disease of poultry , saif , ۲۰۰۲