جمعه, ۱۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 28 February, 2025
مجله ویستا
هوموس لوبیا قرمز | ایران کوک

مواد لازم
- لوبیا قرمز 1 لیوان
- نخود 1 لیوان
- آب لیمو 3 قاشق
- روغن زیتون 2 قاشق
- روغن کنجد 1 قاشق مربا خوری
- پودر زیره 1/4 قاشق چایخوری
- سیر خرد شده 2 حبه
- جعفری خرد شده 2 قاشق
هوموس لوبیا قرمز
طرز تهیه: لوبیا قرمز و نخود را به مدت 1.5 تا 2 ساعت در زودپز بپزید تا خوب پخته شوند. سپس آنها را آبگیری کنید اما آب اضافی را دور نریزید.
با استفاده از گوشتکوب برقی یا میکسر همه ی مواد بجز آب نخود و لوبیا را با یکدیگر مخلوط و له کنید.
آب نخود و لوبیا را به میزان دلخواه به هوموس بدست آمده اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسید.
مخلوط را 1 تا 2 ساعت درون یخچال نگهداری کنید تا سرد شود. هوموس را می توانید با نان پیتا و یا نان تافتون میل کنید.
- حاضر است در : 135 دقیقه
- وعده: پیش غذا, شام, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : پوره, پیش غذا و فینگر فود, سالاد و اردور, غذاهای رژیمی و کم کالری
- مواد لازم : آبلیمو, پودر زیره, جعفری, روغن زیتون, روغن کنجد, سیر, لوبیا, نخود
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست