سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
فوندو ترشک
ترشک : ۵۰۰ گرم
کره : ۱۰۰ فنجان
خامه : ۱۰۰ فنجان
فلفل : قدری
نمک : قدری
ساقههای ترشک را جدا میکنیم و برگهای آن را بهدقت میشوییم و در ظرف متناسبی میریزیم و کمی نمک و فلفل و کره با آن مخلوط میکنیم و ظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم و گاهی بههم میزنیم تا آب ترشک کاملاً کشیده و ترشک پخته شود، بعد آن را از روی آتش بر میداریم و با خامه مخلوط میکنیم و در ظرف میکشیم ( ترشک نوعی سبزی شبیه به اسفناج است با برگ و ساقه ظریفتر و کمی ترش مزه ) این فوندو را با نانهای چهارگوش سرخ کرده و سرو میکنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
امتحانات تعطیلی مدارس هواشناسی تهران پلیس هلال احمر سیل قوه قضاییه شهرداری تهران مشهد سیل مشهد بارش باران
شهادت رئیس جمهور یارانه چین بورس قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان ایران خودرو
شهید رئیسی لیلا حاتمی ابراهیم حاتمی کیا تلویزیون سینما هنرمندان سینمای ایران شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی ترکیه آمریکا روسیه اسرائیل لبنان غزه فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال منچسترسیتی تراکتور بازی بارسلونا
هوش مصنوعی سامسونگ تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث هواپیما اینترنت
سلامت رژیم غذایی مغز مردان خواب آلزایمر زیبایی استرس کاهش وزن افسردگی