چهارشنبه, ۲۲ اسفند, ۱۴۰۳ / 12 March, 2025
آش بهاره

یکی ازشایع ترین انواع پاکسازی در فصل بهار خوردن آشهای بهاره است که با مقادیر زیاد سبزیجات فصل پخته شده است. معمولا این آشها در هر منطقه به صورت خاص و مخصوص آن منطقه و با استفاده از گیاهان دارویی همان منطقه پخته میشود.
موادلازم
حبوبات شامل نخود،عدس، لوبیا هر کدام یک پیمانه، بلغور گندم سه پیمانه، سبزی تره کوهی واسفناج به نسبت مساوی ۱۵۰ گرم یا سبزی محلی بومی همان منطقه، نمک و فلفل قرمز به میزان دلخواه، به میزان لازم نعناداغ و پیازداغ
طرز تهیه:
ابتدا نخود، لوبیا وعدس را چند ساعت بخیسانید و بعد از شستن بگذارید تا بپزد. سپس بلغور گندم را به آن اضافه کرده، شعله را کم کنید و با حرارت ملایم بگذارید تا آش لعاب بیندازد. در انتها سبزیها را به آش اضافه کنید. نمک وفلفل را هم بیفزایید. در بعضی مناطق این آش را با دوغ میل میکنند. توجه داشته باشید که طعم آشهای بهاره معمولا بیمزه است و نباید طعم شوری یا ترشی آن غالب باشد. برای تزیین میتوان از نعناداغ و پیازداغ استفاده کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست