یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

کدو، منبع عالی مس، روی، فسفر


کدو، منبع عالی مس، روی، فسفر

کدو گیاهی بوته‌ای است که به عنوان سبزی مصرف می شود کدو که بدون چربی و کم کالری است منبع عالی منگنز، پتاسیم، ویتامین های B۶ B۱ و C ، مس، روی، فسفر، کلسیم، فیبر و... است.
● خواص کدو:
▪ کدو …

کدو گیاهی بوته‌ای است که به عنوان سبزی مصرف می شود کدو که بدون چربی و کم کالری است منبع عالی منگنز، پتاسیم، ویتامین های B۶ B۱ و C ، مس، روی، فسفر، کلسیم، فیبر و... است.

خواص کدو:

کدو از سرطان روده پیش گیری می کند.

حاوی لوتئین و ویتامین C است که برای سلامت چشم مفید است.

به علت کم کالری بودن برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند توصیه می شود.

کدو، بیماری آسم را درمان می کند.

بتاکاروتن موجود در آن عملکرد آنتی اکسیدان را دارد و سلول ها را از آسیب محافظت می کند.

به بازسازی سلول های مغز کمک می کند.

درمان گیاهی برای ناراحتی های مربوط به بینایی به حساب می آید.

از سرطان ریه پیش گیری می کند.

مصرف کدو خطر بروز بیماری ام اس را کاهش می دهد.

خوردن کدو به بدن در تنظیم مویرگ ها کمک می کند.

ویتامین C موجود در آن مانع کبودی و اسکوربوت می شود.

منگنز و فسفر موجود در آن برای رشد و حفظ سلامتی استخوان ها لازم است.