سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

املت هندی


املت هندی

▪ مواد لازم:
- تخم مرغ- ۳عدد
- کره آب شده یا روغن- ۴ قاشق غذاخوری
- پیاز ریز خرد شده- ۳ قاشق غذاخوری
- زنجبیل تازه رنده شده- سه چهارم قاشق مرباخوری
- فلفل سبز تند خرد شده- سه عدد
- گوجه فرنگی …

مواد لازم:

- تخم مرغ- ۳عدد

- کره آب شده یا روغن- ۴ قاشق غذاخوری

- پیاز ریز خرد شده- ۳ قاشق غذاخوری

- زنجبیل تازه رنده شده- سه چهارم قاشق مرباخوری

- فلفل سبز تند خرد شده- سه عدد

- گوجه فرنگی ریز خرد شده- دو قاشق غذاخوری

- جعفری ریز خرد شده- سه قاشق مرباخوری

- زردچوبه- کمی

- شیر- یک قاشق غذاخوری

- نمک و فلفل- به میزان کافی

طرز تهیه:

تخم مرغ را با شیر هم بزنید، سپس پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید. کره یا روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن مواد املت را بریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.