سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

کیک شکلات و نارگیل


کیک شکلات و نارگیل

برای تهیه شربت شکلات، نصف پیمانه پودرکاکائو، یک پیمانه آب، ۲پیمانه شکر و یک هشتم قاشق مرباخوری وانیل را با هم مخلوط کنید و به مدت ۳دقیقه روی حرارت متوسط بجوشانید و بگذارید خنک شود.

مواد لازم:

کره: یک پیمانه

شربت شکلات: دوسوم پیمانه

شکلات شیری: ۲۰۰گرم

آرد: ۲ و یک چهارم پیمانه

شکر: یک پیمانه

نارگیل: یک پیمانه

شیر: یک پیمانه

تخم مرغ: ۴عدد

آب لیمو: یک قاشق غذاخوری

وانیل: یک قاشق غذاخوری

جوش شیرین: نصف قاشق مرباخوری

پودرقند: به میزان کافی

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

کره، شربت شکلات و تکه های شکلات را روی حرارت کم آب کنید.

سپس شکلات ذوب شده و بقیه مواد به جز پودرقند را با هم مخلوط کنید و در قالب مناسب که با کاغذ روغنی پوشیده شده است بریزید و به مدت ۷۰ تا ۸۰دقیقه در فر قرار دهید. پس از کمی خنک شدن کیک را روی سینی پنجره ای برگردانید و پس از خنک شدن کمی پودرقند روی آن بریزید.

برای تهیه شربت شکلات، نصف پیمانه پودرکاکائو، یک پیمانه آب، ۲پیمانه شکر و یک هشتم قاشق مرباخوری وانیل را با هم مخلوط کنید و به مدت ۳دقیقه روی حرارت متوسط بجوشانید و بگذارید خنک شود.



همچنین مشاهده کنید