جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سیب‌زمینی شکم‌پر


سیب‌زمینی شکم‌پر

به قول شاعر در اندرون من خسته دل ندانم کیست! اما این سیب‌زمینی پخته احتمالا خسته، محتویاتی دارد که شما از آن باخبرید. نکته مهم در پخت سیب‌زمینی، تنوری کردن آن و البته استفاده از پودرهایی است که به آن طعم بهتری می‌دهند.

مواد لازم:

ژامبون گوشت یا مرغ: ۲برگ قطعه‌‌قطعه

فلفل‌دلمه‌ای‌ رنگی: ۴ برش

سس مایونز: ۲ قاشق مرباخوری

جعفری خردشده: ۲ قاشق غذاخوری

هویج خردشده: یک عدد کوچک

ذرت دانه: ۲ قاشق غذاخوری

سیب‌زمینی سایز بزرگ: یک عدد

نمک‌ و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

ابتدا سیب‌زمینی را داخل فر گذاشته و در دمای ۴۰۰درجه فارنهایت به مدت ۲۰دقیقه پخته سپس سیب‌زمینی را از وسط نصف کرده و با قاشق گوشت آن را بگیرید.

مابقی مواد را با هم مخلوط کرده و به شکل سالاد درآورده و روی سیب‌زمینی نصف شده قرار داده و به دلخواه تزئین می‌کنیم.

این میان‌وعده بسیار راحت و در عین حال خوشمزه و قابل دسترس است که می‌تواند در بعضی موارد جای شام را هم برای شما بگیرد. این نوع عصرانه در کشور همسایه ترکیه بسیار در انواع و اقسام مختلف مشاهده می‌شود و این عصرانه توانایی عوض کردن مواد تشکیل‌دهنده بسیار دارد.

نکته

با گوشت چرخ‌کرده هم می‌شودبه جای مخلوطی که روی سیب‌زمینی تنوری ما را گرفته است، می‌توانید از مخلوطی شبیه به مایه ماکارونی هم استفاده کنید.