جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سیب زمینی یونانی


● مواد لازم:
▪ سیب زمینی ۴۰۰ گرم
▪ کدو ۱۵۰ گرم
▪ بادمجان ۱۵۰ گرم
▪ گوجه فرنگی ۱۲۰۰گرم
▪ روغن زیتون
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
▪ پودر سیر یا خود سیر یک حبه
▪ رزماری به مقدار لازم
▪ …

مواد لازم:

سیب زمینی ۴۰۰ گرم

کدو ۱۵۰ گرم

بادمجان ۱۵۰ گرم

گوجه فرنگی ۱۲۰۰گرم

روغن زیتون

نمک و فلفل به مقدار لازم

پودر سیر یا خود سیر یک حبه

رزماری به مقدار لازم

شیر و پنیر صبحانه

طرز تهیه :

ابتدا سیب زمینی ها رو خوب بشورین و تو یه قابلمه بگذارین آبپز بشه .تو این فاصله بادمجان ها و کدو ها رو پوست بگیرین و بشورین و وقتی آبش کشیده شد حلقه حلقه کنین و تو تابه یکم روغن زیتون بریزین و اونارو سرخ کنین.خب حالا سیب زمینی ها تون رو که پخته شدن رو پوست بگیرین و اونا رو هم حلقه حلقه کنین بعد به صورت لایه لایه ..یعنی یه لایه کدو بعد بادمجان بعد سیب زمینی تو یه ظرف نشکن مثل پیرکس بچینین و چند تا گوجه رو هم بردارین و حلقه حلقه کنین و روش بگذارین.. بعد پنیر رو با شیر قاطی کنین و بعش نمک و فلفل و رزماری بزنین .قبل از اینکه سس رو روی غذا بریزین یه حبه سیر رو با سیر خرد کن خرد کنین و روی مواد بریزین و در آخر سس رو بهش اضافه کنین .بعدش به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تو فر یا تو ماکروفر تا گریل بشه .

http://gourmand.blogfa.com/۸۷۰۳.aspx