دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

اسپاگتی پای


اسپاگتی پای

اسپاگتی را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید.

تعداد: ۶ نفر

زمان تهیه: ۳۰ دقیقه

زمان پخت: ۲۰ دقیقه

• مواد لازم

۱۱۵ گرم اسپاگتی

یک قاشق غذاخوری کره

یک عدد تخم مرغ همزده

¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

۲۲۵ گرم بیف یا سوسیس

نصف پیمانه پیاز خرد شده

نصف پیمانه فلفل سبز خرد شده

۲۲۵ گرم سس گوجه فرنگی

یک قاشق چایخوری آویشن

روغن

یک پیمانه پنیر سفید کم چرب

نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

• طرز تهیه

۱. اسپاگتی را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید.

۲. سپس آنها را داخل قابلمه بریزید. کره را اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ و پنیر پارمسان را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

۳. در یک تابه متوسط، گوشت را با پیاز، فلفل سبز و سیر تفت دهید تا پخته و طلایی شوند. سپس سس گوجه فرنگی و آویشن را اضافه کنید و هم بزنید.

۴. آنها را داخل ظرف پیرکس بریزید. اسپاگتی ها را کف ظرف فشار دهید تا شکل ظرف را به خود بگیرند. پنیر سفید را روی آن بریزید. مخلوط گوشت را روی پنیرها بریزید و در آخر پنیر رنده شده موزارلا را اضافه کنید.

۵. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید.