سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

غذاهایی كه باعث كاهش یا افزایش كلسترول خون می‏شوند.


غذاهایی كه باعث كاهش یا افزایش كلسترول خون می‏شوند.

▪ افزایش كلسترول خون:
تخم مرغ ، كره ، چربیهای حیوانی، چربیهای اشباه شده ،قند و شكر ، قهوه(نقش فرعی دارد) .
▪ كاهش كلسترول خون:
ماهی‏های دریایی ، سبزیجات تازه ، سیر، سویا، روغن ماهی …

افزایش كلسترول خون:

تخم مرغ ، كره ، چربیهای حیوانی، چربیهای اشباه شده ،قند و شكر ، قهوه(نقش فرعی دارد) .

كاهش كلسترول خون:

ماهی‏های دریایی ، سبزیجات تازه ، سیر، سویا، روغن ماهی ، روغن زیتون.