دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
مجله ویستا
خاگینه سیب زمینی

مواد لازم:
سیب زمینی:
۳۰۰ گرم
وانیل:
نصف قاشق چای خوری
زعفران غلیظ:
یک قاشق مرباخوری
بکینگ پودر:
یک قاشق مرباخوری
ماست:
یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ:
۲ عدد
مواد لایه خاگینه:
دارچین:
یک قاشق مرباخوری
گردوی خرد شده:
یک سوم پیمانه
پسته خرد شده:
یک چهارم پیمانه
مواد برای شربت:
شکر:
یک پیمانه
آب:
یک پیمانه
زعفران دم کرده:
یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را بشویید و با مقداری آب بپزید. آن ها را پوست بگیرید و رنده کنید. ماست، بکینگ پودر، زعفران، وانیل و یک عدد تخم مرغ را به آن اضافه و مخلوط کنید. در ادامه تخم مرغ دوم را اضافه کنید. نیمی از مواد را به ماهیتابه ای که در آن کمی روغن ریخته اند، اضافه کنید و روی آن کمی از مواد لایه خاگینه را اضافه کنیدوسپس قسمت دیگر مواد را اضافه کنید. مواد را به داخل فر منتقل کنید و ۱۵دقیقه در فر با دمای مناسب قرار دهید.
تهیه شربت:
مخلوط آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. شربت را روی خاگینه بریزید و با مقدار کمی دارچین، پودر پسته و گردو تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست