دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
مجله ویستا

خاگینه سیب زمینی


خاگینه سیب زمینی

● مواد لازم:
▪ سیب زمینی: ۳۰۰ گرم
▪ وانیل: نصف قاشق چای خوری
▪ زعفران غلیظ: یک قاشق مرباخوری
▪ بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
▪ ماست: یک قاشق غذاخوری
▪ تخم مرغ: ۲ عدد

● مواد لایه خاگینه:
▪ …

مواد لازم:

سیب زمینی:

۳۰۰ گرم

وانیل:

نصف قاشق چای خوری

زعفران غلیظ:

یک قاشق مرباخوری

بکینگ پودر:

یک قاشق مرباخوری

ماست:

یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ:

۲ عدد

مواد لایه خاگینه:

دارچین:

یک قاشق مرباخوری

گردوی خرد شده:

یک سوم پیمانه

پسته خرد شده:

یک چهارم پیمانه

مواد برای شربت:

شکر:

یک پیمانه

آب:

یک پیمانه

زعفران دم کرده:

یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را بشویید و با مقداری آب بپزید. آن ها را پوست بگیرید و رنده کنید. ماست، بکینگ پودر، زعفران، وانیل و یک عدد تخم مرغ را به آن اضافه و مخلوط کنید. در ادامه تخم مرغ دوم را اضافه کنید. نیمی از مواد را به ماهیتابه ای که در آن کمی روغن ریخته اند، اضافه کنید و روی آن کمی از مواد لایه خاگینه را اضافه کنیدوسپس قسمت دیگر مواد را اضافه کنید. مواد را به داخل فر منتقل کنید و ۱۵دقیقه در فر با دمای مناسب قرار دهید.

تهیه شربت:

مخلوط آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. شربت را روی خاگینه بریزید و با مقدار کمی دارچین، پودر پسته و گردو تزئین کنید.