چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
لوبیاسبز، درمان کم خونی
لوبیاسبز که سرشار از ماده معدنی و ویتامین است، گیاه سبکی است که در بیشتر کشورها کشت می شود. لوبیای تازه در مقایسه با لوبیای خشک دارای پروتئین کمتر و فیبر و ماده مغذی بیشتری است. پخت لوبیاسبز باعث کاهش ویتامین C آن می شود، اما روی میزان ویتامین A موجود در آن تاثیری نمی گذارد.
لوبیاسبز برای جبران کم خونی در دوران بارداری مفید است.
ویتامین های A و C که نوعی آنتی اکسیدان هستند در ترکیب با هم رادیکال های آزاد بدن را کاهش می دهند.
ترکیب بالای فیبر این گیاه را به منبع عالی کنترل کننده میزان قند خون تبدیل کرده است. علاوه بر آن به عملکرد صحیح سیستم گوارشی کمک می کند.
اسیدفولیک آن، برای تولید و حفظ سلول های جدید لازم است.
افزودن لوبیاسبز به رژیم غذایی مانع سفت شدن رگ های خون که باعث حمله قلبی و سکته است، میشود.
کاهش دهنده التهاب و بیماری هایی چون آسم، التهاب استخوان و مفصل و روماتوئید است.
مانع تضعیف استخوان ها میشود.
از آسیب رسیدن به DNA پیش گیری می کند.
برای زنانی که دوره قاعدگی را می گذرانند و افرادی که از کمبود آهن رنج می برند، مفید است.
از آن جایی که کم کالری است مصرف آن به افرادی که قصد رژیم گرفتن دارند، توصیه می شود.
مصرف آن به زنان در دوران شیردهی توصیه شده است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست