چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

لوبیاسبز، درمان کم خونی


لوبیاسبز، درمان کم خونی

لوبیاسبز که سرشار از ماده معدنی و ویتامین است، گیاه سبکی است که در بیشتر کشورها کشت می شود. لوبیای تازه در مقایسه با لوبیای خشک دارای پروتئین کمتر و فیبر و ماده مغذی بیشتری است. …

لوبیاسبز که سرشار از ماده معدنی و ویتامین است، گیاه سبکی است که در بیشتر کشورها کشت می شود. لوبیای تازه در مقایسه با لوبیای خشک دارای پروتئین کمتر و فیبر و ماده مغذی بیشتری است. پخت لوبیاسبز باعث کاهش ویتامین C آن می شود، اما روی میزان ویتامین A موجود در آن تاثیری نمی گذارد.

لوبیاسبز برای جبران کم خونی در دوران بارداری مفید است.

ویتامین های A و C که نوعی آنتی اکسیدان هستند در ترکیب با هم رادیکال های آزاد بدن را کاهش می دهند.

ترکیب بالای فیبر این گیاه را به منبع عالی کنترل کننده میزان قند خون تبدیل کرده است. علاوه بر آن به عملکرد صحیح سیستم گوارشی کمک می کند.

اسیدفولیک آن، برای تولید و حفظ سلول های جدید لازم است.

افزودن لوبیاسبز به رژیم غذایی مانع سفت شدن رگ های خون که باعث حمله قلبی و سکته است، می‌شود.

کاهش دهنده التهاب و بیماری هایی چون آسم، التهاب استخوان و مفصل و روماتوئید است.

مانع تضعیف استخوان ها می‌شود.

از آسیب رسیدن به DNA پیش گیری می کند.

برای زنانی که دوره قاعدگی را می گذرانند و افرادی که از کمبود آهن رنج می برند، مفید است.

از آن جایی که کم کالری است مصرف آن به افرادی که قصد رژیم گرفتن دارند، توصیه می شود.

مصرف آن به زنان در دوران شیردهی توصیه شده است.