جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه ژله قلب شیشه ای


طرز تهیه ژله قلب شیشه ای

ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و بعد با یک لیوان بستنی ( که ترجیحا در دمای محیط قرار دادید تا کمی آب بشه ) خوب مخلوط کنید

مواد لازم :

ژله آماده قرمز رنگ ( می تونید از هر نوع ژله ای استفاده کنید مثلا آلبالو یا توت فرنگی و ... ) یک بسته

ژله آماده آلوورا یک بسته

بستنی وانیلی ۱ پیمانه

آب جوش برای ژله قرمز یک پیمانه

آب سرد برای ژله قرمز نصف پیمانه

آب جوش برای ژله آلوورا یک پیمانه

طرز تهیه :

ژله قرمز رو با یک پیمانه آب جوش حل کنید بعد نصف پیمانه آب سرد بریزید و بعد از اینکه خوب مخلوط کردید داخل ظرفهای پیرکس ( مرغ خوری های معروف ) ریخته و در یخچال قرار بدین تا خوب ببنده .

بعد از بستن ژله با قالب قلب ژله رو قالب بزنید و با کاردک جدا کنید .

مجددا در همون ظرف پیرکس قلبها را به این صورت بچینید .

ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و بعد با یک لیوان بستنی ( که ترجیحا در دمای محیط قرار دادید تا کمی آب بشه ) خوب مخلوط کنید .

سپس به آرامی و با قاشق از ژله بستنی آلوورا در داخل ظرف بریزید . فقط به اندازه ای بریزید که کل سطح در حد ۳ - ۲ میلیمتر از ژله بستنی آلوورا پوشش داده بشه و ظرف رو در یخچال بذارید تا ژله بستنی ببنده .

نکته :

ژله بستنی تون حتما سرد شده باشه وگرنه قلب ها داخلش آب می شن .

نکته :

علت اینکه ۳- ۲ میلیمتر ژله بستنی می ریزیم چیه ؟ برای اینکه اگه زیاد بریزیم قلب ها شناور می شن .

بعد از اینکه بست مجددا از ژله بستنی داخل قالب می ریزیم تا مقداری که همسطح قلب ها بشن .

تنها نکته ای که این دسر داره اینه که کمی با صبر و حوصله کار کنید تا دسرتون تمیز و خوشگل دربیاد .

سپس داخل یخچال قرار بدین تا خوب ببنده .

حالا نوبت برش دسر هست . توی هر قسمت یه قلب می افته .

بعد با کاردک از ظرفمون جدا کرده و به ظرف سرو منتقل می کنیم .

می بینید چقدر راحت بود . در عین حال که راحته خیلی هم خوشگل و شیکه .

نکته :

و اما من بقیه ژله هایی که از برش قلب ها مونده بودن و همچنین کمی از ژله بستنی آلوورا مونده بود رو چیکار کردم ؟ برای اینکه هیچگونه اسرافی در کارمون پیش نیاد اضافه ژله قرمز رو خرد کرده و ژله بستنی سفید رو روش ریختم و باهاش یه " دسر خرده شیشه قرمز و سفید " مخصوص عشاق درست کردم . جاتون خالی خیلی خوشگل و خوشمزه بود .