شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
ارتباط تعداد دفعات تغذیه با میزان کلسترول خون
بر اساس مطالعه محققین گروه تغذیه دانشگاه کمبریج میزان کلسترول خون افراد صرفنظر از نوع غذا به تعداد دفعات تغذیه نیز بستگی دارد . این محققین می گویند میزان کلسترول خطرناک ( LDL ) در افراد میانسالی که غذای روزانه خود را در چند وعده و در حجم کم می خورند بسیار کمتر از افرادی است که یک یا دو نوبت غذای پرحجم در روز مصرف می کنند . پیش از این تصور می شد که مصرف مکرر غذا سبب دریافت کالری بیشتر ، چاقی و افزایش چشمگیر کلسترول می شود
این مطالعه که بر روی ۱۴۶۰۰ مرد و زن در سنین ۴۵ تا ۷۵ سال انجام شده نشان می دهد که میزان کلسترول توتال سرم با افزایش تعداد دفعات مصرف غذا کاهش می یابد . این کاهش در افرادی که روزانه تا ۶ نوبت غذای کم حجم استفاده می کنند تا ۵٪ می رسد . میزان کلسترول بی خطر ( HDL ) به تعداد دفعات تغذیه بستگی ندارد . نتایج تحقیقاتی که بر حیوانات انجام شده حاکی از آن است که با افزایش دفعات مصرف غذا جذب مواد قندی از مخاط روده ها ، میزان ترشح انسولین بعد از صرف غذا و فعالیت های آنزیم های مؤثر در سنتز کلسترول بیشتر می شود . احتمالاً این نتایج در مورد انسان نیز قابل تعمیم هستند .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست