پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
طرز تهیه کیک ردولوت آتشفشانی
مواد لازم برای تهیه کیک ردولوت آتشفشانی
شکلات تلخ ۷۰٪ 120 گرم
کره 1/4 پیمانه
آرد 3 قاشق غذاخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ 3 عدد
شکر 1/3 پیمانه
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
رنگ ژله ای قرمز 1-2 قاشق چایخوری
اسپری خامه یا بستنی دلخواه (برای تزیین)
برای گاناش شکلات:
شکلات تلخ ۷۰٪ 120 گرم
خامه 1/2 پیمانه
عصاره وانیل 1/2 قاشق غذاخوری
کیک ردولوت و کیک آتشفشانی هر دو از کیک های محبوب و پرطرفداری هستند که هر کدام ویژگی های منحصر به فرد خودشان را دارند. کیک ردولوت آتشفشانی ترکیب این دو است که هم رنگ سرخ و زیبای کیک ردولوت را دارد و هم یک چشمه شکلاتی زیبا و هیجان انگیز در وسطش دارد. برای تهیه کیک ردولوت آتشفشانی احتیاج به گاناش شکلات دارید که قبلاً هم آن را آموزش داده ایم و خیلی راحت و سریع در عرض دو سه دقیقه آماده می شود (به جای مایکروفر می توانید از گرم کردن شکلات روی شعله گاز هم استفاده کنید). این کیک فوق العاده را می توانید برای مناسبت های مختلف تهیه و سرو کنید.
طرز تهیه: ابتدا گاناش شکلات را تهیه کنید. شکلات خرد شده را با خامه داخل مایکروفر بگذارید و هر ۳۰ ثانیه هم بزنید تا یکدست شود و سپس وانیل را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید. کف شش کاسه سرامیکی کوچک (یا شش قالب مافین) را چرب کنید. کاسه های سرامیکی را روی یک سینی فر بچینید.
شکلات و کره را داخل شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. مرتب هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید. آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید. تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید و به تدریج شکر را به آن ها اضافه کنید. حدود ۴ دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا رنگ مخلوط روشن شود. سپس وانیل و رنگ خوراکی را اضافه کنید و مخلوط نمایید. ترکیب شکلات با آرد را به مخلوط اضافه کنید و زیر و رو نمایید تا یکدست شوند. سپس مایه را بین کاسه های چرب شده تقسیم کنید.
حال وقت آن است که گاناش شکلات را از یخچال خارج کنید. وسط هر کاسه یک قاشق پر از گاناش را بریزید (همه گاناش استفاده نخواهد شد). سپس روی کاسه ها را بپوشانید و ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید. همزمان فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
مایه کیک ردولوت آتشفشان
پس از یک ربع، کاسه ها را از یخچال خارج کنید و ۱۰۲۰ دقیقه در قر بگذارید. زمان دقیق بستگی به سایز کاسه های شما دارد. هر چه کاسه ها بزرگتر باشند زمان پخت بیشتر می شود (برای ۶ کاسه حدود ۱۰ دقیقه کافی است)
لاوا کیک ردولوت
بعد از خارج کردن کیک ردولوت آتشفشانی از فر، با یک چاقو لبه های هر کدام از آنها را از کاسه آزاد کنید و در ظرف مورد نظر برگردانید. برای تزیین کیک هم از اسپری خامه یا بستنی وانیلی استفاده کنید.
کیک ردولوت خامه ای
برای: 6 نفر
حاضر است در : 45 دقیقه
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست