چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

سالاد اسفناج


سالاد اسفناج

کرفس، سیب، انگور و گردو را با هم مخلوط کنید.

مواد لازم:

کرفس خرد شده: نصف پیمانه

سیب قرمز ترد خرد شده: ۲عدد

انگور: نصف پیمانه

اسفناج تازه و ریز: ۴ پیمانه

سس مایونز: نصف پیمانه

پودر دارچین: یک چهارم قاشق مرباخوری

گردوی تفت داده و خرد شده: نصف پیمانه

آب لیمو: به اندازه کافی

طرز تهیه:

کرفس، سیب، انگور و گردو را با هم مخلوط کنید.

آب لیمو، سس مایونز و دارچین را به مواد سیب اضافه کنید و هم بزنید.

در ظرفی مناسب، اسفناج را بگذارید و مواد آماده شده را روی آن بریزید و هم بزنید سپس سرو کنید.