پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

فوندو پنیری به سبک مکزیک


فوندو پنیری به سبک مکزیک

در یک قابلمه، گوجه‌فرنگی، پیاز، فلفل کبابی و فلفل چیلی را با یکدیگر مخلوط کنید.

تعداد: ۳۶ عدد

زمان تهیه: ۱۵ دقیقه

زمان پخت: ۲ ساعت

• مواد لازم

۴۱۰ گرم گوجه‌فرنگی خرد شده

۲/۳ پیمانه پیاز خرد شده

نصف پیمانه فلفل قرمز شیرین خرد شده

۱۱۰ گرم فلفل چیلی سبز خرد شده

۳ پیمانه پنیر مونتری

۳ پیمانه پنیر مکعبی خرد شده

نان تست

شیر

• طرز تهیه

۱.در یک قابلمه، گوجه‌فرنگی، پیاز، فلفل کبابی و فلفل چیلی را با یکدیگر مخلوط کنید. پنیر مونتری و پنیر سفید را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

۲.در قابلمه را بگذارید و ۳ تا ۴ ساعت با حرارت کم یا دو ساعت با حرارت ملایم آنها را بپزید.

۳. فونده را به همراه نان تست سرو کنید. اگر فونده سفت بود، کمی شیر به آن اضافه کنید تا کمی رقیق شود.