شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
ویتامین E
خوردن غذاهای حاوی ویتامین D خطر ابتلاء به سرطان را کاهش میدهد.
خوردن غذاهای حاوی ویتامین D از جمله انجیل و روغن زیتون باعث کاهش خطر ابتلاء به سرطان میشود. به گزارش ”خبرگزاری رویتر“ پژوهشگرهای مرکز سرطانشناسی فلوریدا، با هدف بررسی نقش تغذیهٔ مفید در کاهش انواع سرطان، به این نتیجه رسیدهاند که مصرف موادغذائی مانند، اجیل و روغن زیتون میتواند ابتلاء به سرطان مثانه را در انسان کاهش دهد.
پژوهشگرهای این مرکز همچنین بیان کردهاند: مصرف ویتامین E نقش مؤثری در کاهش حملههای قلبی دارد.
ویتامین E روند درمان صرع را بهبود میبخشد.
افزودن ویتامین E به داروهای درمان صرع، میزان حملهٔ این بیماری را کاهش میدهد. پژوهشهای تازه نشان داده است که افزودن ویتامین E به داروهای موجود ضدتشنجی در ۱۰ نفر از ۱۲ کودکی با این روش درمان شدهاند، باعث کاهش قابلتوجهی از حملههای صرع در آنها شد. اما در گروه دیگری از کودکان که بهجای ویتامین E همراه با داروی خود یک داروی بیاثر دریافت کرده بودند، هیچگونه بهبودی مشاهده شده. مکملهای ویتامین E در بهبود کنترل حملهٔ صرع نقش تکمیلکنندهای دارند.
محبوبه مهدوی
انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ایران ستاد انتخابات کشور پزشکیان جلیلی سیاست
هواشناسی تهران قوه قضاییه پلیس شهرداری تهران اربعین گرما قتل تب دنگی سازمان هواشناسی
خودرو دلار قیمت دلار حقوق بازنشستگان قیمت طلا قیمت خودرو دولت سیزدهم بازنشستگان بانک مرکزی مسکن قیمت سکه بازار خودرو
ماه محرم بهاره رهنما هنرمندان ازدواج محرم تلویزیون الناز شاکردوست بازیگر سینما سینمای ایران
آیفون
اسرائیل جو بایدن انگلیس فلسطین جنگ غزه روسیه رژیم صهیونیستی غزه آمریکا دونالد ترامپ سازمان همکاری شانگهای ولادیمیر پوتین
یورو 2024 فوتبال تیم ملی اسپانیا پرسپولیس استقلال تیم ملی آلمان علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس ترکیه کریستیانو رونالدو سپاهان لیگ برتر
هوش مصنوعی سامسونگ ایلان ماسک پهپاد گوگل هواپیما نمایشگاه الکامپ
فشار خون سرطان خواب کاهش وزن دیابت