سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مطالعه پیام های فرهنگی آگهی های بازرگانی تلویزیونی با تاکید برتعریف انسان شناختی خانواده در ایران(پاورپوینت)
![مطالعه پیام های فرهنگی آگهی های بازرگانی تلویزیونی با تاکید برتعریف انسان شناختی خانواده در ایران(پاورپوینت)](/web/imgs/21/151/2jv3p1.png)
«آگهی های بازرگانی تلویزیونی» از متداول ترین برنامه هایی است که در سراسر جهان، زمان زیادی از تماشای تلویزیون را برای مخاطب پوشش می دهند. زیرا برخلاف بسیاری از برنامه ها برای سازمان های متولی از منابع اصلی تامین درآمد محسوب می شود.از این رو چشم پوشی از پخش آنان غیرقابل امکان است...
چکیده :
«آگهی های بازرگانی تلویزیونی» از متداول ترین برنامه هایی است که در سراسر جهان، زمان زیادی از تماشای تلویزیون را برای مخاطب پوشش می دهند. زیرا برخلاف بسیاری از برنامه ها برای سازمان های متولی از منابع اصلی تامین درآمد محسوب می شود.از این رو چشم پوشی از پخش آنان غیرقابل امکان است.
در ساخت این آگهی ها معمولا از روایات ادبی ، داستانک ها، نشانه شناسی و سایر فنون استفاده می شود تا کالا یا خدمات موردنظررا برای «مخاطب» با هدف تبدیل شدن اوبه «خریدار»جذاب کند.در کنار آن ، تکرار آگهی ها،آن ها را به مثابه کالایی مورد قبول و در بسیاری موارد، مورد نیاز جلوه می دهد ویا آن که الگویی برای خرید را در ذهن وی می سازد. در مواردی هم خود آگهی ها تبدیل به کالایی می شوند تا برای مخاطب نیازجدیدی را تعریف کنند.بنابراین دراین مکانیسم، ناخودآگاه او وارد فرایندی می شود که هر ناممکنی را ممکن خواهد دید.پس مطالعه اثرات فرهنگی تولید شده در آن ها برای مخاطب از نگاه های مختلف ،در انسان شناسی حائز اهمیت است .
ازمیان مفاهیم ونیازهایی که این آگهی ها خودآگاه یا ناخودآگاه بازتولید می کنند،مقاله ی حاضر قصد داشته که با پیش فرض «تاکید بر مفهوم انسان شناختی خانواده در ایران» به این سئوال پاسخ دهد که این آگهی ها چه قدر توانسته اند بازتاب همان مفهوم باشند؟این آگهی ها چه تعریف یا تعاریف دیگری از خانواده را برای مخاطب ممکن می سازند؟این آگهی ها چه نیاز جدیدی را به داشتن انواع دیگر خانواده برای مخاطب بازنمایی می کنند؟ویادرعبارتی کلی تر «الگوهای ارزشی بازتاب یافته در این آگهی ها تا چه حد با الگوهای فرهنگی قالب ما درباره ی خانواده،در تضاد یا تطابق است؟»
در تحلیل دادهای اتنوگرافیک حاصل از ضبط و محدود کردن تعدادآگهی ها دریک دوره ی زمانی ده روزه- فقط آگهی ها ی میان سریال های تلویزیونی شبانه ی شبکه اول بررسی شده اند- با استفاده از فنون تحلیل محتوا، تجزیه داستانک ها ، روایت شناسی وانسان شناسی نمادین وهم چنین استفاده از تئوری های فرهنگ مصرف و شی وارگی فرهنگی به سئوالات فوق پاسخ داده ایم.
کلیدواژگان:
آگهی های بازرگانی تلویزیونی، خانواده،انسان شناسی خانواده،انسان شناسی نمادین
این پاورپوینت در سمینار خانواده وخویشاوندی - مرکز دائره المعارف بزرگ اسلامی تیرماه1387 برای مقاله ای با عنوان بررسی پیام های فرهنگی آگهی های بازرگانی تلویزیونی با تاکید بر مفهوم خانواده در ایران ارائه شده است.
برای دیدن پاورپوینت روی فایل پیوست کلیک کنید.
پیوست | اندازه |
---|---|
27465.pdf | 539.48 KB |
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست