پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه اسپاگتی گندم با سبزیجات و سس بادام زمینی


مواد لازم برای  اسپاگتی گندم با سبزیجات و سس بادام زمینی
 
225 گرم اسپاگتی گندم
110 گرم نخود فرنگی
3 عددهویج
400 گرم توفو
3 قاشق سوپ خوری کره بادام زمینی
2 قاشق سوپ خوری سس سویا
2 قاشق سوپ خوری شکر قهوه ای
 
 

طرز تهیه اسپاگتی گندم با سبزیجات و سس بادام زمینی
 
 
طرز تهیه اسپاگتی گندم با سبزیجات و سس بادام زمینی
 
برای تهیۀ یک سس آسیایی سریع، کرۀ بادام زمینی، سس سویا، سرکۀ برنج و شکر را با هم مخلوط کنید.
هویج ها را پوست بکنید و به طور عمودی برش دهید. توفو ها را نیز به مکعب های 2 سانتی متری تقسیم کنید. پاستا را در یک قابلمۀ بزرگ از آب و نمک بگذارید تا نیم پز شود. نصف پیمانه از آب پاستا را نگه دارید. نخود فرنگی، هویج و توفو را داخل قابلمه بریزید. به سرعت مخلوط پاستا را آبکشی کنید و گوشه ای بگذارید.داخل قابلمۀ پاستا، کرۀ بادام زمینی، سس سویا، سرکه و شکر را مخلوط کنید. آب پاستا را که نگه داشته بودید اضافه کنید و هم بزنید تا یک سس رقیق ایجاد شود. آن را روی اسپاگتی بریزید (ممکن است همۀ آب نیاز نباشد). نمک و فلفل روی آن بریزید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد اسپاگتی

اسپاگتی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
اسپاگتی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه اسپاگتی گندم با سبزیجات و سس بادام زمینی