سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

ساندویچ | طرز تهیه ساندویچ ماهی کبابی


مواد لازم برای ساندویچ ماهی کبابی
 
فیله قزل آلا 4 تکه (110 گرم)
نان  4 عدد
شاهی   نیم دسته
شکر قهوه ای  3 قاشق سوپ خوری
سس سویا  ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل   به میزان دلخواه
روغن زیتون  1 قاشق سوپ خوری
خردل  2 قاشق سوپخوری
 
 

ساندویچ | طرز تهیه ساندویچ ماهی کبابی
 
طرز تهیه ساندویچ ماهی کبابی
 خردل و شکر را در کاسه ای کوچک با هم ترکیب و با یک و نیم قاشق سوپ خوری آب بهم می زنیم.
سس سویا را با 1 قاشق چای خوری روغن به ظرف خود اضافه و کنار می گذاریم. کباب پز زغالی و یا تابه سرخ کن را گرم می کنیم تا کاملا داغ شود.
ماهی را با باقی مانده روغن چرب کنید (با قلم مو)، بعد نمک و فلفل را اضافه و هر طرف را تقریبا 5 دقیقه کباب می کنیم تا قهوه ای رنگ شود.
نان را گرم کرده درون بشقاب می گذاریم و روی آن برگ شاهی و فیله های قزل آلا را قرار می دهیم و در پایان سس سویا را روی مخلفات غذا می ریزیم و بلافاصله سرو می کنیم.
 

ساندویچ | طرز تهیه ساندویچ ماهی کبابی
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ

ساندویچ جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
ساندویچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ساندویچ ، طرز تهیه ساندویچ ماهی کبابی


همچنین مشاهده کنید