سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه قارچ شکم پر با پنیر پارمسان


مواد لازم برای قارچ شکم پر

 قارچ تازه 12 عدد
 روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری
 سیر خرد کرده 1 قاشق غذاخوری
 پنیر خامه ای 1 بسته (58 گرم
 پنیر پارمسان رنده شده 1/4 پیمانه
 فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
 پیاز سرخ شده 1 قاشق چایخوری
 فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه قارچ شکم پر با پنیر پارمسان
 
طرز تهیه قارچ شکم پر
برای تهیه قارچ شکم پر، ابتدا فر را روی حرارت 350 درجه فار نهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
ظرف یا سینی مخصوص فر را چرب کنید.
قارچ ها را تمیز کنید و ساقه های آن را آرام جدا کنید و ساقه ها را خرد کنید.
روغن را در تابه بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید​​. سیر و ساقه قارچ خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
پنیر خامه ای، پنیر پارمسان، فلفل سیاه، پودر پیاز و فلفل قرمز را به مخلوط اضافه کنید.
با استفاده از یک قاشق کوچک، هر یک از کلاهک های قارچ را با مقداری از مواد پر کنید و آن را در ظرف مورد نظر قرار دهید.
به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا قارچ ها پخته شوند. سپس از فر خارج نموده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد قارچ شکم‌پر

قارچ شکم‌پر جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
قارچ شکم‌پر را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه قارچ شکم پر با پنیر پارمسان