دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه میگو سوخاری با اسفناج


موادلازم:
میگو                           12 عدد
آرد سوخاری                 1/2 پیمانه
شیر                           1/2 پیمانه
پنیر پارمسان                1/4 پیمانه
تخم مرغ                      1 عدد
برگ اسفناج                 100گرم
آرد                            1 قاشق چایخوری
روغن زیتون                  1 قاشق سوپخوری
زردچوبه و نمک             1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل                  1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه  1/4قاشق چایخوری


طرز تهیه میگو سوخاری با اسفناج


طرز تهیه:
ابتدا آرد سوخاری ، پنیر، زردچوبه ، نمک و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید . تخم مرغ را با چنگال بزنید و میگو های پاک شده و شسته شده را ابتدا در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانده و دوباره این کار را تکرارنمایید . سپس به مدت هفت دقیقه در روغن فراوان سرخ کنید . میگوها را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. اسفناج و شیر را روی حرارت قرار دهید ، قبل از گرم شدن ، آرد پاشیده تا دو، سه دقیقه جوش بخورد. پودر زنجبیل و فلفل زده و از روی حرارت بردارید . روغن زیتون را اضافه کرده اسفناج را در ظرف سرو بگذارید . سس شیر را روی آن ریخته و بعد میگوها را بچینید .
 

نکات تکمیلی در مورد میگو سوخاری با اسفناج

میگو سوخاری با اسفناج جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
میگو سوخاری با اسفناج را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه میگو سوخاری با اسفناج