سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
پدر و مادر عزیز این نصیحت دیگر به درد فرزندان نمی خورد!
به عنوان والدین دوست دارید تمام گفته ها و رفتارهایتان بهترین تاثیر و نتیجه را روی آینده فرزندتان داشته باشد به همین دلیل از بهترین نصایح پدر و مادربزرگها که نسل به نسل به شما رسیده است در مسیر تربیت آنها استفاده می کنید اما بهتر است کمی ریزبینانه تر بوده و بدانید که امروزه با توجه به تفاوت های رفتاری در کودکتان به طبع نصیحت شما هم بایستی به روز و تناسب باشد پس برخی از توصیه های قدیمی را کنار گذاشته و از نو شروع کنید.
اشتباهات والدین در نصیحت فرزند1- درمورد مرگ دروغ نگویید:
اینکه به فرزندتان بگویید کسی که مرده به خواب رفته است و واقعیت مرگ را از او پنهان می کنید اصلا کار درستی نیست . از همان سالهای ابتدایی کودک باید بداند که مرگ حقیقتی است برای تمام انسان های دنیا . زمانی که شما می گویید فرد مرده در خواب است کودک تا مدتها منتظر بیدار شدن آن فرد می شود ولی زمانی که این بیداری بیش از حد طول کشیده و اصلا رخ نمی دهد ترسی از خواب در ذهن کودک شکل می گیرد که مبادا اوهم با خوابیدن دیگر بیدار نشود.
2- نادیده گرفتن افراد زورگو بهترین برخورد است:
اگر کودکی در مقابل کودکانی که به او زور می گویند ایستادگی نکند هرگز نمی تواند در بزرگسالی از خود محافظت کند. پس زمانی که فرزندتان از مورد آزار قرارگرفتنش توسط دیگران با شما صحبت می کند هرگز به او نگویید که به این رفتارها بی توجه باشد بلکه او بایستی از راهی درست مقابل این رفتارهای زشت ایستادگی کند.
3- نام های مستعار برای اعضای جنسی بدنش نگذارید:
یکی از اشتباهات بزرگی که والدین در این مورد مرتکب می شوند استفاده از نامهای مستعار برای اعضای بدن کودکان است . یکی از کارشناسان NAEYC دراین مورد هشدار داد و گفت بهترین روش این است که از همان ابتدا نام اصلی عضو جنسی را با لحنی کاملا احترام امیز به کودک بگویید چرا که با تغییر ناگهانی نام آن فرزند شما کنجکاوی های منفی در ذهنش شکل می گیرد.
4- آنها با تو بدرفتاری می کنند چون به تو حسادت می کنند!:
نگویید که تا به حال به فرزندتان این جمله را نگفته اید، متاسفانه ناخواسته برای آرام کردن ناراحتی فرزندتان بعد از درگیری با یکی از دوستانش این جمله را به زبان آورده اید ولی از این به بعد هرگز این باور را در ذهن کودک ایجاد نکنید چرا که ذهنیت تنفر دیگران را در او ایجاد می کنید.
5- اینکه بگویید تو نابغه ای می تواند خوب نباشد:
به جای انکه کنجکاوی و حس تلاش را در او بیشتر کنید با گفتن این جمله البته به صورت همیشگی او را به این باور می رسانید که او توانا و همه چیز تمام است و دیگر به سراغ ادامه یادگیری ها و.. با اشتیاق اولیه نخواهد رفت.
6- نباید غذا توی بشقابت باقی بمونه!
همیشه به ما گفته شده است که ماندن مقداری از غذا داخل بشقاب نوعی بی ادبی و بی احترامی است اما شما این نصیحت را به فرزندتان نکنید و اجازه دهید تا او آزادانه و با شادی هرچقدر که میلش می کشد غذا بخورد . مطمئن باشید نتایج مثبت این رفتار را خواهید دید.
7- یک بچه با ادب برای خداحافظی حتما باید دیگران رو درآغوش بگیره:
لطفا به اجبار فرزندتان را به سمت درآغوش گرفتن و بوسیدن اعضای خانواده و اقوام هدایت نکنید . در واقع این رفتار و توصیه شما یکی از مخرب ترین نصایح برای شکل گیری روابط عاطفی کودک است که به مرور زمان باعث دورشدن او از روش های حقیقی ابراز محبت خواهد شد.
8- غریبه ها خطرناک هستند!
اینکه کودک نباید به هرکسی اعتماد کند یک طرف ماجرای تربیت است و اینکه شما مدام می گویید با غریبه ها صحبت نکن ، به غریبه ها نزدیک نشو و.. روابط اجتماعی کودک و توانایی تشخیص او در برقراری ارتباط با افرادی به جز اعضای خانواده اش را سخت می سازد.
پدر و مادر عزیز این نصیحت دیگر به درد فرزندان نمی خورد!ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست