دوشنبه, ۱۷ دی, ۱۴۰۳ / 6 January, 2025
سالاد پاستا | طرز تهیه سالاد پاستا با لیمو و ریحان
پاستای پروانه ای 450 گرم
گوجه فرنگی گیلاسی 3 پیمانه
برگ ریحان 1 پیمانه
آبِ لیمو 1 عدد
روغن زیتون بودار ¼ پیمانه
نمک 3 قاشق چایخوری
برگ های تازه ریحان برای تزئین
¾ قابلمه بزرگی را پر از آب کرده و روی حرارت بالا قرار می دهیم تا به دمای جوش برسد. آب که جوش آمد پاستا را اضافه می کنیم و نمک می زنیم. می گذاریم 8 تا 10 دقیقه بپزد سپس آن را آبکش کرده و زیر آب سرد می گیرم تا خنک شود.
پاستا را در کاسه پذیرایی بزرگی ریخته و سپس گوجه فرنگی های گیلاسی را از وسط نصف کرده (اگر از گوجه فرنگی معمولی استفاده می کنید، آنها را به قطعات 2 سانتی خرد کنید)، ریحان را به صورت نوارهای باریک خرد کرده و به آبِ لیمو، روغن زیتون و نمک اضافه می کنیم. خوب هم زده و با برگ های تازه ریحان تزئین می کنیم.
سالاد پاستا جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
سالاد پاستا را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست