دوشنبه, ۱۷ دی, ۱۴۰۳ / 6 January, 2025
مجله ویستا

سالاد پاستا | طرز تهیه سالاد پاستا با لیمو و ریحان


مواد لازم سالاد پاستا با لیمو و ریحان

پاستای پروانه ای 450 گرم

گوجه فرنگی گیلاسی  3 پیمانه

برگ ریحان    1 پیمانه

آبِ لیمو  1 عدد

روغن زیتون بودار  ¼ پیمانه

نمک   3 قاشق چایخوری

برگ های تازه ریحان  برای تزئین


سالاد پاستا | طرز تهیه سالاد پاستا با لیمو و ریحان

طرز تهیه سالاد پاستا با لیمو و ریحان

    ¾ قابلمه بزرگی را پر از آب کرده و روی حرارت بالا قرار می دهیم تا به دمای جوش برسد. آب که جوش آمد پاستا را اضافه می کنیم و نمک می زنیم. می گذاریم 8 تا 10 دقیقه بپزد سپس آن را آبکش کرده و زیر آب سرد می گیرم تا خنک شود.
    پاستا را در کاسه پذیرایی بزرگی ریخته و سپس گوجه فرنگی های گیلاسی را از وسط نصف کرده (اگر از گوجه فرنگی معمولی استفاده می کنید، آنها را به قطعات 2 سانتی خرد کنید)، ریحان را به صورت نوارهای باریک خرد کرده و به آبِ لیمو، روغن زیتون و نمک اضافه می کنیم. خوب هم زده و با برگ های تازه ریحان تزئین می کنیم.

 


سالاد پاستا | طرز تهیه سالاد پاستا با لیمو و ریحان

نکات تکمیلی در مورد سالاد پاستا

سالاد پاستا جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
سالاد پاستا را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .

سالاد پاستا ، طرز تهیه سالاد پاستا با لیمو و ریحان