یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا

دیپ پیتزا | طرز تهیه دیپ پیتزا


مواد لازم برای دیپ پیتزا
 
 
450 گرم سوسیس
 
نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
 
یک پیمانه فلفل سبز خرد شده
 
یک پیمانه پیاز خرد شده
 
دو حبه سیر رنده شده
 
800 گرم سس پیتزا
 
1/3 پیمانه پنیر پارمسان
 
نصف پیمانه پنیر موتزارلا
 
نمک و فلفل سیاه
 
 
مواد لازم برای نان سیر
 
 
یک عدد باگت فرانسوی
 
یک قالب کره
 
دو حبه سیر پوست کنده و خرد شده
 
¼ قاشق چایخوری نمک دانه درشت
 
¼ پیمانه پنیر پارمسان
 
 
 
دیپ پیتزا | طرز تهیه دیپ پیتزا
 
 
طرز تهیه دیپ پیتزا
فلفل سبز، پیاز، سیر، سس پیتزا و پنیر پارمسان را با هم درون آرام پز بریزید و هم بزنید.
 
روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم قرار دهید. سوسیس و فلفل قرمز را بیفزایید و تفت دهید. سوسیس های پخته شده را درون آرام پز و روی بقیه مواد بریزید.
 
آنها را 4 ساعت بپزید. برای مزه دار شدن، نمک و فلفل سیاه بیفزایید. پنیز موتزارلا راباید پیش از سرو اضافه کنید.
 
نان سیر
 
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید.
 
یک لایه کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید. برش های نان باگت را کف آن بگذارید.
 
در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید و سیر را در آن تفت دهید. نمک و ادویه ایتالیایی (مخلوط پودر سبزیجات معطر) را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را دو دقیقه تفت دهید.
 
با کمک قلم موی شیرینی پزی، کره طعم دار را روی سطح مخلوط بمالید. پنیر پارمسان را روی سطح آن بریزید.
 
آنها را به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید تا سطح آنها طلایی شوند.
 

دیپ پیتزا | طرز تهیه دیپ پیتزا
نکات تکمیلی در مورد دیپ پیتزا

دیپ پیتزا جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
دیپ پیتزا را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

دیپ پیتزا ، طرز تهیه دیپ پیتزا