شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه خورش مرغ و انجیر


 مواد لازم برای خورش مرغ و انجیر
مرغ 1ونیم کیلو
انجیر 12عدد (خشک و ترجیحا سیاه)
سیر 5حبه
تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری (پودر)
پودر زیره نصف قاشق چایخوری
برگ بو 3عدد
آب مرغ 1ونیم فنجان
پوست لیمو 1قاشق چایخوری (رنده شده)
آبلیمو 2قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
 

طرز تهیه خورش مرغ و انجیر


طرز تهیه خورش مرغ و انجیر
 
ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتیمتر (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. مرغ را شسته و تمیز کنید و به تکه های مساوی خرد کنید. سپس نمک، فلفل، یک برگ بو و نیمی از ادویه جات (پودر تخم گشنیز، پودر دارچین و پودر زیره) را به آن افزوده و درکمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود. 

تکه های مرغ را از تابه درآورید و در ظرف مخصوص فر بچینید. پیاز را خلال و سیر را ریز خرد کنید. پیاز، سیر، نیم دیگر ادویه ها و آب مرغ را روی مرغ بدهید و انجیرهای خشک را لابه لای مرغ ها بچینید و روی ظرف را فویل بکشید. 

ظرف مرغ را 25 دقیقه داخل فر قرار دهید.پس از این مدت از فر در آورید و پوست لیمو و آب لیمو را روی مرغ بدهید و ظرف را بدون فویل دوباره 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا مرغ کاملاً بپزد و برشته شود. بعد از این مدت زمان غذا را از فر درآورید و سرو کنید.

 
نکات

1. بهتر است مرغ را از شب داخل مواد طعم دهنده دلخواه و آب پیاز بخوابانید تا خوشمزه تر شود.
2. در صورت تمایل چند عدد قیصی به غذا بیفزایید.
3. این غذا رب ندارد ولی در صورت تمایل میتوانید به آن مقداری زعفران بیفزایید.
نکات تکمیلی در مورد خورش مرغ

خورش مرغ جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خورش مرغ و انجیر