دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کرم بروله زنجبیلی


مواد لازم کرم بروله زنجبیلی

شکر ¼ پیمانه+ 2 قاشق غذاخوری
خامه ⅓1 پیمانه (330 میلی لیتر)
وانیل 1 قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ 3 عدد
زنجبیل  2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه کرم بروله زنجبیلی


طرز تهیه کرم بروله زنجبیلی

    زنجفیل را رنده کنید.
    فر را از 10 دقیقه قبل روی دمای 140 درجه سانتی گراد گرم کنید.
    خامه، زنجفیل و وانیل را در تابه ای ریخته و تابه را روی شعله متوسط قرار دهید.
    آنها را هم بزنید و برای 3 دقیقه بپزید تا کناره های مواد حباب بزند اما نجوشد. برای 5 دقیقه کنار بگذارید.
    زرده های تخم مرغ و ¼ پیمانه شکر را در کاسه ای بزرگ با همزن خوب مخلوط کنید تا حالت کرم مانند پیدا کند.
    مخلوط خامه را در مخلوط تخم مرغ ریخته هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. آن را از صافی عبور دهید تا زنجفیل از آن جدا شود.
    ته یک سینی فر لبه دار را با حوله نازکی بپوشانید. 8 پیاله سرامیکی ضد حرارت (رمکین) 60 میلی لیتری (حدود یک چهارم پیمانه) را در تابه قرار دهید. مخلوط خامه را بین پیاله های سرامیکی تقسیم کنید.


    مقدار کافی آب در حال جوش را در سینی فر بریزید که تا نیمه پیاله های سرامیکی برسد.سینی فر را برای 30-35 دقیقه داخل فر قرار دهید.
    پس از این زمان رمکین ها را از سینی خارج کرده برای 2 ساعت در دمای آشپزخانه بگذارید تا سرد شوند و بعد با سلفون پوشانیده و در طی شب در یخچال قرار تا خنک شود.
    قبل از سرو شکر باقیمانه را به مقدار مساوی و یکنواخت روی کرم داخل رمکینها بپاشید و با فندکی که دمای بالایی ایجاد می کند یا فندک مخصوص آشپزی روی شکر بگیرید تا کاراملی و  قهوه ای شود. این شکر کاراملی پوششی کرانچی روی سطح کرم ایجاد می کند که برای خوردن باید آن را ابتدا با قاشق بشکنید، و نیمی از لذت خوردن این دسر صدای شکستن این کاور کارانچی است.
    حالا دسر آماده سرو است.


طرز تهیه کرم بروله زنجبیلی

نکات تکمیلی در مورد کرم بروله زنجبیلی

کرم بروله زنجبیلی جزو دسر - کرم و موس میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
کرم بروله زنجبیلی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کرم بروله زنجبیلی