پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
طرز تهیه کوکو نخودچی
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده 400 گرم
پیاز 1 عدد
آرد نخود چی 300 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
تخم مرغ 3عدد
زعفران 1/2قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز و تخم مرغ و آرد نخودچی و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده آب را اضافه کنید تا مایه نسبتاٌ شلی مانند ماست سفت بدست آید.سپس روغن را داغ کرده و با قاشق کمی از مایه را در روغن انداخته بگذارید یک طرف آن طلایی شود و طرف دیگر را نیز سرخ کنید.
کوکو نخودچی جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
کوکو نخودچی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .