پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024


مجله ویستا

طرز تهیه کوکو نخودچی


مواد لازم :
گوشت چرخ کرده        400 گرم
پیاز                         1 عدد
آرد نخود چی             300 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم
آب                          به مقدار لازم
روغن                        به مقدار لازم
تخم مرغ                   3عدد
زعفران                     1/2قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز و تخم مرغ و آرد نخودچی و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده آب را اضافه کنید تا مایه نسبتاٌ شلی مانند ماست سفت بدست آید.سپس روغن را داغ کرده و با قاشق کمی از مایه را در روغن انداخته بگذارید یک طرف آن طلایی شود و طرف دیگر را نیز سرخ کنید.

نکات تکمیلی در مورد کوکو نخودچی

کوکو نخودچی جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
کوکو نخودچی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کوکو نخودچی