دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی و کدو حلوایی


مواد لازم برای تهیه فسنجون با گوشت قلقلی و کدو حلوایی

    گوشت چرخ کرده ٢٠٠ گرم
    پیاز رنده شده برای داخل گوشت یک عدد متوسط
    پیاز درشت یک عدد
    گردو پودر شده یک لیوان ونصفی
    رب انار سه تا چهار قاشق یا به اندازه کافی
    نمک وفلفل و زردچوبه به میزان لازم
    کدو حلوایی رنده شده تفت داده شده چهار قاشق غذاخوری
    آلو خورشتی ٨ عدد به دلخواه کم یا زیاد


طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی و کدو حلوایی

گردو را با چرخ گوشت چرخ میکنیم.یک پیاز درشت را با رنده درشت رنده میکنیم و درون قابلمه با مقداری روغن تفت میدیم تا طلایی بشه. سپس گردوها و کدو حلوایی رنده شده و تفت داده شده رو به همراه نمک و فلفل و زردچوبه به پیاز در حال تفت اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم. مواد مثل حلوا میشه کمی سفت میشه. همینطور به هم زدن ادامه بدید تا کمی گردو ها تفت بخوره. بعد یک کاسه آبگوشت خوری آب را آرام آرام روی مواد ریخته و هم میزنیم تا مواد در آب حل بشن. شعله را زیاد میکنیم تا بجوش بیاد. بعد از اینکه به جوش اومد شعله را کم کم میکننیم. در قابلمه را میگذاریم تا خورشت به روغن بیافته.
کدو و گردو رو اضافه کنید.


طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی و کدو حلوایی

آب رو به گردو و پیاز و کدوی تفت داده شده اضافه میکنیم.
گوشت چرخ کرده را هم با یک پیاز متوسط رنده شده و نمک و فلفل خوب ورز میدیم. از مواد گوشتی به اندازه یک گردو در دست گرد کرده و در مقداری روغن تفت میدیم. فقط در حدی که دور و اطراف گوشت طلایی بشه تفت میدیم.
بعد از اینکه خورشت کمی جا افتاد کوفته را داخل فسنجان میریزیم و رب انار را هم اضافه میکنیم و میذاریم تا خورشت کاملا جا بیفته و روغن بندازه.

نکات فسنجان

    در آخر آلو خورشی را به فسنجون اضافه میکنیم.
    این خورشت نباید زیاد آب داشته باشه.
    اگر خورش را شیرین دوست دارید یک یا دو قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید.
    وقتی خورشت خوب جا افتاد در ظرف کشیده با برنج زعفرانی نوش جان کنید.


طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی و کدو حلوایی

نکات تکمیلی در مورد فسنجون با گوشت قلقلی

فسنجون با گوشت قلقلی جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
فسنجون با گوشت قلقلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی و کدو حلوایی