چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه خورش هویج تبریزی


مواد لازم خورش هویج تبریزی

گوشت مغز ران گوساله 750 گرم
پیاز سرخ شده 2 تا 3 قاشق غذا خوری
هویج 1 کیلو گرم
آلوی خشک 250 گرم
زعفران ساییده 1 تا 2 قاشق غذا خوری
شکر 1 تا 2 قاشق غذا خوری
روغن 150 گرم
نمک به قدر کافی


طرز تهیه خورش هویج تبریزی


 طرز تهیه خورش هویج تبریزی


    گوشت یا مرغ را با پیاز خوب سرخ می کنیم تا رنگ گوشت کمی تیره شود، سپس می گذاریم با 2 تا 3 لیوان آب بپزد.
    هویج را  شسته، پوست آن را می گیریم. در یک تابه کمی روغن می ریزیم. هویج ها را ورقه ورقه و خلال می کنیم و در روغن سرخ می کنیم، پس از اینکه هویج سرخ شد، آن را کنار می گذاریم.
    آلو را می شوییم. هویج سرخ شده و آلو را در قابلمه گوشت می ریزیم و می گذاریم هویج و آلو با آب گوشت یا مرغ بپزند.
    زعفران را در آب جوش حل می کنیم و با کمی نمک و شکر داخل خورش می ریزیم. اجازه می دهیم خورش کاملاً به روغن بیفتد.
    در صورتی که بخواهیم خورش ترش شود از کمی آبلیمو استفاده می کنیم.
 


طرز تهیه خورش هویج تبریزی

نکات تکمیلی در مورد خورش هویج

خورش هویج جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش هویج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خورش هویج تبریزی