یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ


مواد لازم برای دلمه قارچ با مرغ

قارچ  نیم کیلوگرم
سینه مرغ  یک عدد
پنیر موتزارلا 200 گرم
پیاز  یک عدد
فلفل دلمه ای  یک عدد
روغن زیتون  دو قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی  دو قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل   به میزان لازم
 موادلازم برای سس سفید 
آرد سه قاشق غذاخوری
شیر  یک پیمانه
کره  50 گرم
 
طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ
طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ
سینه مرغ را ریز خرد کنید و با روغن زیتون و پیاز خردشده تفت دهید تا رنگش سفید شود و بعد زردچوبه، نمک و فلفل را به آن بیفزایید و در تابه را ببندید تا مرغ و پیاز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقیقه فلفل دلمه ای خردشده را اضافه کنید و تفت دهید و در پایان، سس گوجه فرنگی را بیفزایید و اجازه دهید دو تا سه دقیقه روی حرارت بماند تا مواد رنگ بگیرد. پایه های قارچ را جدا کنید و قسمت های سیاه داخل کلاهک قارچ را بتراشید.آنگاه آرد سفید را در کره تفت دهید و کم کم شیر را بیفزایید و هم بزنید تا گلوله نشود و یک مایع صاف به دست آید و بگذارید کمی خنک شود. درون قارچ ها را با مرغ پر کنید و کمی پنیر موتزارلا رنده شده بریزید و قارچ ها را در سینی فر به طور وارونه بچینید و روی قارچ ها سس سفید بریزید و درون فر 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید.

طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ
نکات تکمیلی در مورد دلمه قارچ با مرغ

دلمه قارچ با مرغ جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
دلمه قارچ با مرغ را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ