پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پاستا پریماورا ، بهار ایتالیایی


مواد لازم برای پاستا پریماورا ، بهار ایتالیایی
 
 
پاستای فرمی:300 گرم
باقلا:200 گرم، پاک شده
نخودفرنگی:200 گرم، پاک کرده
لوبیاسبز:100 گرم،
خرد کرده کره گیاهی:30 گرم
پیازچه درشت:3 عدد، خرد کرده
جعفری ساطوری:3قاشق غذاخوری
خامه سفت:200 میلی لیتر
پنیر پارمزان:50 گرم
 

طرز تهیه پاستا پریماورا ، بهار ایتالیایی
 
طرز تهیه پاستا پریماورا، بهار ایتالیایی
 
4 لیتر آب را با 4 قاشق غذاخوری نمک به جوش آورده و سبزیجات را 5 دقیقه در آن بپزید، سپس به کمک قاشق سوراخ دار آن را از آب جوش خارج کرده و در آب یخ بریزید تا بافت و رنگ طبیعی خود را حفظ کند.
 
کره را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کنید. هنگامی که رنگ آن شفاف شد و روی آن کمی کف کرد، پیازچه را اضافه کرده و 2 دقیقه تفت دهید، سپس سبزیجات را اضافه کرده و 4تا5دقیقه دیگر تفت دهید.
 
خامه و جعفری را اضافه کرده و روی شعله ملایم 5 دقیقه آن را بپزید.
 
به آب جوشی که سبزیجات را در آن پخته اید، 4 قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده و پاستا را 12تا15 دقیقه در آن بپزید تا مغزپخت شود، سپس آبکش کنید.
 
پاستا را همراه نیمی از پنیر پارمزان به سس اضافه و مخلوط کنید. پس از 4 دقیقه یا هنگامی که همه مواد با هم مخلوط شد و پاستا در سس کمی نشاسته داد، نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. پاستا را در ظرف کشیده و پنیر باقی مانده را روی آن بریزید.
 
 
 
نکات
 
 
بسته به ذائقه خود می توانید سبزیجات را بیشتر بپزید، اما مواظب باشید که این پخت اضافی باعث له و بدرنگ شدن سبزیجات نشود.
 
 
در این پاستا شما می توانید از تمام سبزیجات فصل مانند کدو، هویج، بادمجان و... هم استفاده کنید اما بهتر است کدو و بادمجان را قبل از ریختن داخل سس سرخ کنید.
 
 
اگر زیاد اهل خامه نیستید، مقدار آن را نصف کرده و به جای آن یک چهارم پیمانه آب مرغ یا آب گوشت غلیظ اضافه کنید.
 
 
در صورت اضافه کردن مرغ، بهتر است آن را در آخرین مرحله و هنگام سرو به غذا اضافه کنید.
 

طرز تهیه پاستا پریماورا ، بهار ایتالیایی
نکات تکمیلی در مورد پاستا پريماورا

پاستا پريماورا جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پاستا پريماورا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پاستا پریماورا ، بهار ایتالیایی


همچنین مشاهده کنید