چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا

ته چین باقالی | طرز تهیه ته چین باقالی


مواد لازم ته چین باقالی

برنج :3 پیمانه
شوید :1/2 پیمانه
ماست غلیظ :دو پیمانه
باقالی پخته شده :یک لیوان
تخم مرغ :دو عدد
زعفران دم کرده :دو قاشق غذاخوری
روغن یا کره :به میزان لازم


ته چین باقالی | طرز تهیه ته چین باقالی

طرز تهیه ته چین باقالی

 برنج را میگذاریم تا بجوشد و سپس آن را آبکش میکنیم .
 در ظرفی ابتدا تخم مرغ را شکسته خوب همزده و سپس ماست ، زعفران و دو قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کرده و مجدادا به خوبی هم میزنیم تا مواد کاملا مخلوط شود .
دو سوم برنج را را با مخلوط ماست و تخم مرغ به خوبی مخلوط کرده و 1/3 باقیمانده را با باقالی و شوید مخلوط میکنیم .
ظرف مناسبی را که بتوان در آخر ته چین را از آن به راحتی خارج کرد برداشته و کاملا آن را به خوبی چرب میکنیم .
کف ظرف را ابتدا با نیمی از مخلوط برنج زعفرانی پوشانده و سپس مخلوط برنج و باقالی را به اضافه میکنیم به طوری که تقریبا گوشه ای های ظرف خالی باشد سپس آنها را کمی فشار داده تا درو ظرف با برنج زعفرانی پوشیده شود .
مابقی برنج های زعفرانی را اضافه کرده به طوری اگر کناره های ظرف کاملا پوشیده نشده پر شود .
روی ظرف را با فویل  پوشانده و ته چین را درون طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار میدهیم

نکات

1. میتوانید جهت زیباتر شدن دیزاین غذای خود از قالب های تفلون مافین مستطیلی شکل استفاده نمایید
2. در تهیه این غذا میتوانید از سینه مرغ پخته ریش شده در مواد داخلی آن و یا هنگام سرو در کنار ظرف غذا استفاده نمایید


ته چین باقالی | طرز تهیه ته چین باقالی

نکات تکمیلی در مورد ته چین باقالی

ته چین باقالی جزو ته دیگ و ته چین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
ته چین باقالی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

ته چین باقالی ، طرز تهیه ته چین باقالی