چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا

باسلوق ژله ای | طرز تهیه باسلوق ژله ای


 مواد لازم برای باسلوق ژله ای

   ژله موردنظر:یک بسته لیمو یا پرتقال
    شکر:یک پیمانه
    نشاسته:نصف پیمانه
    آب سرد:یک دوم پیمانه
    گلاب:یک دوم پیمانه
    آرد نشاسته و پودرقند:به میزان لازم برای غلتاندن


باسلوق ژله  ای | طرز تهیه باسلوق ژله  ای
 
طرز تهیه باسلوق ژله ای
 
ابتدا نشاسته را با آب حل کنید؛ سپس شکر و بقیه مواد را اضافه کرده، روی حرارت قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا سفت شود و بجوشد. در این مرحله داخل ظرف مناسب یک کیسه فریزر یا سلفون بیندازید، مواد آماده شده را در ظرف بریزید و در یخچال به مدت 6 تا 7 ساعت قرار دهید. 
حالا ظرف را  از یخچال درآورده با چاقو برش های دلخواه بزنید و در آرد نشاسته و پودرقند یا پودرنارگیل بغلتانید و در ظرف بچینید. 

 
نکته

شما می توانید به دلخواه از انواع اسانس ها و رنگ ها در داخل این دسر استفاده کنید یا به جای پودرقند آی سینگ شوگر مصرف کنید. 
 

باسلوق ژله  ای | طرز تهیه باسلوق ژله  ای
نکات تکمیلی در مورد باسلوق ژله‌ ای

باسلوق ژله‌ ای جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
باسلوق ژله‌ ای را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

باسلوق ژله ای ، طرز تهیه باسلوق ژله ای