دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه ساندویچ فرانسوی کوروک موسیوو
مواد لازم ساندویچ فرانسوی کوروک موسیوو
![طرز تهیه ساندویچ فرانسوی کوروک موسیوو](/web/imgs/27/12/c3hgy1.jpeg)
طرز تهیه ساندویچ فرانسوی کوروک موسیوو
![طرز تهیه ساندویچ فرانسوی کوروک موسیوو](/web/imgs/27/12/c3hgy2.jpeg)
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ فرانسوی
کره 3 قاشق غذاخوری
آردگندم ¼پیمانه
شیر 2 پیمانه
پنیر گودا رنده شده 1پیمانه + 240گرم ورقه شده
نمک درشت به مقدار لازم
فلفل سیاه تازه آسیاب شده به مقدار لازم
جوز تازه آسیاب شده به مقدار لازم
نان تست 4برش
ژامبون مرغ یا بوقلمون پخته شده 180 گرم، نازک ورقه شده
![طرز تهیه ساندویچ فرانسوی کوروک موسیوو](/web/imgs/27/12/c3hgy1.jpeg)
فر را از قبل روی230 درجه سانتیگراد گرم کرده و کنار بگذارید.
در یک تابه متوسط کره را روی حرارت نسبتاً بالا آب کنید. آرد را اضافه کرده و بپزید تا زمانی که کف کند، مدام هم بزیند، 3 دقیقه.
در یک ظرف متوسط دیگر، شیر را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس آن را آرام آرام به مخلوط کره و آرد اضافه کنید، هم بزنید تا آرد به هم نچسبد. مخلوط را به نقطه جوش رسانده سپس شعله را کم کرده و 2 دقیقه دیگر بپزید. ½ پیمانه پنیررنده شده، نمک، فلفل سیاه و جوز را اضافه کنید. 2 تا 3 دقیقه دیگر بگذارید بپزد تا مخلوط غلیظ شود. آن را از روی حرارت برداشته و به کاسه ای منتقل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
4 تکه نان تست را روی میز کار بچینید و ¼ پیمانه از سسی که درست کرده اید را روی هر یک از نان ها پخش کنید. سپس روی آن یک ورق پنیر، یک ورق ژامبون و یک ورق دیگر پنیر قرار دهید. 4 تکه نان تست باقی مانده را روی هر یک از آن ها قرا دهید. روی هر یک از ساندویچ ها ¼ پیمانه سس ریخته و ½ پیمانه پنیر رنده شده را به اندازه مساوی بپاشید.
ساندویج ها را روی سینی فر آماده قرار داده و در فر بگذارید تا زمانی که کاملاً پخته شوند، حدود 5 دقیقه. سینی گریل را از قبل گرم کنید، سینی فر را به سینی گریل منتقل کرده و به اندازه ای ساندویچ ها را گریل کنید که قهوه ای طلایی شده و جوش بزند، 2 تا 3دقیقه. سپس همان موقع سرو کنید.
![طرز تهیه ساندویچ فرانسوی کوروک موسیوو](/web/imgs/27/12/c3hgy2.jpeg)
ساندویچ فرانسوی جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
ساندویچ فرانسوی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی پزشکیان دولت رهبر انقلاب مجلس محمدجواد ظریف رئیس جمهور انتخابات
قتل قوه قضاییه شهرداری تهران هواشناسی پلیس سازمان هواشناسی تهران اربعین تب دنگی پشه آئدس وزارت بهداشت گرمای هوا
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو واردات خودرو قیمت طلا ایران خودرو بازار خودرو مالیات حقوق بازنشستگان برق سایپا بانک مرکزی
سعید راد سینمای ایران دفاع مقدس فضای مجازی سینما بازیگر تلویزیون کربلا عاشورا محرم تئاتر موسیقی
دانشگاه فناوری دانش بنیان شرکت دانش بنیان حوزه علمیه شیر دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی اختلال جهانی
جو بایدن رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ یمن آمریکا روسیه فلسطین غزه ترامپ جنگ غزه چین ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران المپیک 2024 پاریس نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه استقلال المپیک سپاهان
سامسونگ ایلان ماسک سرعت اینترنت تلفن همراه فیلترینگ گوگل ویندوز
تغذیه فشار خون خواب رژیم غذایی بیماری دیابت استرس افسردگی ویتامین چای بارداری