سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا

کله پاچه | طرز تهیه کله پاچه


مواد لازم برای کله پاچه



کله گوسفند=1عدد
پاچه گوسفند=4عدد
پیاز درشت=1عدد
زردچوبه=1 قاشق چای خوری
نمک=به مقدار دلخواه
فلفل =به مقدار دلخواه
آب سرد =4 لیوان
نخود در صورت تمایل= 100 گرم

طرز تهیه کله پاچه



برای طبخ، کله و پاچه را با هم در یک قابلمه قرار بدهید و آب به اندازه کافی به آن بیفزاید تا جایی که نیمی از کله زیر آب برود بعد یک پیاز را پوست بکنید و به چهار پنج تیکه تقسیم کنید و داخل قابلمه بیندازید.
همچنین در صورت تمایل می توانید 100 گرم یا به اندازه نیاز نخود هم پای آن بریزید زردچوبه هم بزنید و در دیگ را خوب کیپ کنید، حرارت را به صورتی تنظیم کنید که آب زیاد نجوشد و یا حتی نیازی به جوشیدن هم نیست، همین که بتواند درجه آب را به نزدیک صد درجه برساند کفایت می کند یا حداکثر و فقط بصورت خیلی ملایم بجوشد.


کله پاچه | طرز تهیه کله پاچه


طبخ کله پاچه چیزی نیست بجز گذاشتن آن در دیگ و با حرارت بسیار ملایم پختن. هنر این کار تنها در این است که آنرا خوب تمیز کنید و هنگام طبخ آنرا زیاد نجوشانید و در عوض روی حرارت بسیار ملایم آنرا به شکلی دم کنید و استفاده از ادویه کافی که معمولا فقط نمک زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز هندی است از مهمترین ها ست. شما می توانید کله پاچه پاک کرده بخرید یا می توانید برای تمیز کردن کله پاچه آنرا در آب گرم گذاشته تا خون آن خوب از بین برود و این کار را چندبار تکرار کنید تا کله خوب تمیز شود سپس پوست آنرا کنده و نصفش کنید (آرواره و کله )و داخل آنرا کاملا تمیز کنید.


کله پاچه | طرز تهیه کله پاچه

نکات تکمیلی در مورد کله پاچه

کله پاچه جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
کله پاچه را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کله پاچه ، طرز تهیه کله پاچه