پنجشنبه, ۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 23 May, 2024
مجله ویستا

ته چین گوجه | طرز تهیه ته چین گوجه و بادمجان


مواد لازم برای ته چین گوجه و بادمجان
 
برنج:  2 استکان
ماست:200 گرم
تخم مرغ:1 عدد
زعفران حل شده: یک قاشق غذاخوری
بادمجان: 3 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
پیازداغ:یک قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
روغن و کره: به مقدار لازم
 
 

ته چین گوجه | طرز تهیه ته چین گوجه و بادمجان
 
طرز تهیه ته چین گوجه و بادمجان
 
ابتدا بادمجان ها را سرخ کرده و در قابلمه می چینیم. روی آن گوجه فرنگی ها را ریز کرده و پیازداغ را به همراه نمک و زردچوبه و فلفل به آن اضافه کرده و یک لیوان آب روی آن می ریزیم و با حرارت ملایم می پزیم.
 
وقتی بادمجان ها پخته شد با گوشت کوب همه ی مواد را له می کنیم و اگر مواد آب داشت، حرارت را کمی زیاد می کنیم تا آب گوجه- بادمجان کاملاً تخت شود. سپس آن را کنار می گذاریم.
 
برنج را شسته و کمی نمک به آن می زنیم و یکی دو ساعت قبل از پخت خیس می کنیم.
 
بعد قابلمه ی کوچکی را پر آب می کنیم و می گذاریم تا آب جوش بیاید. سپس برنج را مثل پخت پلوی آبکش درست می کنیم البته برنجِ ته چین را کمی دون تر از برنج معمولی بر می داریم. بعد از پخت برنج آن را در آبکش می ریزیم.
 
ماست را با تخم مرغ و زعفران هم زده و برنج را با ماست مخلوط می کنیم سپس تابه ای با سایز متوسط روی گاز می گذاریم و کمی کره داخل آن می اندازیم وقتی کره داغ شد نصف مخلوط برنج و ماست را داخل تابه می ریزیم و کاملاً صاف می کنیم بعد روی آن از مخلوط گوجه و بادمجان می ریزیم طوری که روی برنج با این مخلوط کاملاً پوشیده شود دوباره بقیه ی برنج و ماست را روی گوجه و بادمجان می ریزیم و خوب صاف می کنیم و درِ تابه را گذاشته با حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه می پزیم.
 

ته چین گوجه | طرز تهیه ته چین گوجه و بادمجان
نکات تکمیلی در مورد ته چین گوجه

ته چین گوجه جزو ته دیگ و ته چین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ته چین گوجه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ته چین گوجه ، طرز تهیه ته چین گوجه و بادمجان