پنجشنبه, ۱۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 6 June, 2024
مجله ویستا

یک وعده غذای ایتالیایی


یک وعده غذای ایتالیایی

مرغ ها را بشویید و خشک کنید. در یک تابه بزرگ، پیاز و سیر را در روغن داغ روی حرارت متوسط به مدت یک دقیقه تفت دهید.

• مرغ با کشمش و دانه کاج

تعداد: ۴ نفر

زمان تهیه: ۸ دقیقه

زمان پخت: ۵۵ دقیقه

• مواد لازم

۷۰۰ گرم گوشت مرغ بدون استخوان

یک عدد پیاز متوسط، خلالی

دو حبه سیر رنده شده

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

¼ قاشق چایخوری نمک

۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه

یک پیمانه آب مرغ کم نمک

نصف پیمانه کشمش طلایی

نصف پیمانه سرکه سفید

نصف قاشق چایخوری آویشن

۱/۴ قاشق چایخوری رزماری

یک قاشق غذاخوری آب سرد

۱.۵ قاشق چایخوری نشاسته ذرت

دو قاشق غذاخوری دانه کاج تفت داده

• طرز تهیه

۱.مرغ ها را بشویید و خشک کنید. در یک تابه بزرگ، پیاز و سیر را در روغن داغ روی حرارت متوسط به مدت یک دقیقه تفت دهید. تکه های مرغ را به تابه اضافه کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا طلایی و برشته شوند.

۲.سرکه، نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید. بگذارید بجوشد. سپس در تابه را بردارید تا آب مواد کشیده و سرکه تبخیر شود. سپس آب مرغ، کشمش، آویشن و رزماری را به مواد داخل تابه اضافه کنید. بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در ظرف را ببندید تا مرغ کاملا پخته شود.

۳.برای سرو، مرغ را داخل ظرف بریزید. آب سرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید و به تابه اضافه کنید. تا حدی هم بزنید که مواد غلیظ شوند. پس از جوشیدن، ۲ دقیقه بیشتر هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.

۴. این سس را روی مرغ بریزید و روی آن هم دانه کاج بوداده بریزید و سرو کنید.