پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
تبوله | طرز تهیه تبوله سوریه ای
مواد لازم برای تبوله سوریه ای
طرز تهیه تبوله سوریه ای نکات تکمیلی در مورد تبوله
بلغور 135 گرم (¾ پیمانه)
گردو 90 گرم
دانه کاج 45 گرم (¼ پیمانه)
نعناع تازه ¼ پیمانه
آب جوش 250 میلی لیتر (1 پیمانه)
آب انار 80 میلی لیتر (1/3 پیمانه)
پیازچه 4 عدد
جعفری 1 دسته بزرگ
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز 1 قاشق چای خوری
پودر گشنیز 1 قاشق چای خوری
بلغورها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش بخیسانید.
آب انار، آب لیمو، روغن زیتون، پودر گشنیز و زیره سبز را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.
گردوها را تفت داده و خرد کنید. پیازچه ها را نازک خرد کنید. جعفری خرد شده، گردو، پیازچه، نعناع خرد شده و سس انار را به مواد بالا اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. روی سالاد را با دانه های کاج تفت داده شده تزیین نمایید.
تبوله جزو غذای ملل - عربی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه میباشد .
تبوله را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .