پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024


مجله ویستا

تبوله | طرز تهیه تبوله سوریه ای


 مواد لازم برای تبوله سوریه ای
 
بلغور  135 گرم (¾ پیمانه)
گردو  90 گرم
دانه کاج   45 گرم (¼ پیمانه)
نعناع تازه   ¼ پیمانه
آب جوش  250 میلی لیتر (1 پیمانه)
آب انار   80 میلی لیتر (1/3 پیمانه)
پیازچه 4 عدد
جعفری  1 دسته بزرگ
آب لیمو  1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون   1 قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز  1 قاشق چای خوری
پودر گشنیز  1 قاشق چای خوری
 
 
 

تبوله | طرز تهیه تبوله سوریه ای
طرز تهیه تبوله سوریه ای
 بلغورها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش بخیسانید.
آب انار، آب لیمو، روغن زیتون، پودر گشنیز و زیره سبز را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.
 گردوها را تفت داده و خرد کنید. پیازچه ها را نازک خرد کنید. جعفری خرد شده، گردو، پیازچه، نعناع خرد شده و سس انار را به مواد بالا اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. روی سالاد را با دانه های کاج تفت داده شده تزیین نمایید.
 
 
نکات تکمیلی در مورد تبوله

تبوله جزو غذای ملل - عربی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه میباشد .
تبوله را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

تبوله ، طرز تهیه تبوله سوریه ای