چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
طرز تهیه کوکی شکری برای عید
تهیه شیرینی عید یکی از لذت بخش ترین کارهای نزدیک عید است.اگر قصد دارید امسال شیرینی خانگی بپزید بهتر است سراغ شیرینی های ساده اما خوشمزه بروید. شیرینی هایی که خیلی وقت تان را نگیرند،زود خشک نشوند و با موادی ساده درست شوند.در این بخش طرز تهیه شیرینی کوکی را به شما آموزش می دهیم شک نداشته باشید از خوردن این شیرینی بسیار لذت می برید.
طرز تهیه کوکی شکری برای ایام نوروز
• تعداد:36 عدد
• زمان تهیه:35 دقیقه
• زمان خنک شدن:2 ساعت
• زمان پخت:7 دقیقه
مواد لازم برای کوکی شکری :
کره آب شده :2/3 پیمانه
شکر :¾ پیمانه
بکینگ پود :یک قاشق چایخوری
نمک :¼ قاشق چایخوری
تخم مرغ :یک عدد
شیر :یک قاشق غذاخوری
وانیل :یک قاشق چایخوری
آرد کامل :دو پیمانه
* رویال آیسینگ :به مقدار لازم
رنگ غذای قهوه ای :به مقدار لازم
پاستیل سفید :به مقدار لازم
اسمارتیز قرمز :به مقدار لازم
اسمارتیز قهوه ای :به مقدار لازم
طرز تهیه کوکی شکری :
1. در کاسه بزرگ، کره را با هم زن برقی و سرعت متوسط حدود 30 ثانیه هم بزنید. شکر، بیکینگپودر و نمک را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید. به تدریج آرد را اضافه کنید و تا جایی که ممکن است با هم زن برقی و بعد از آن با قاشق چوبی هم بزنید. خمیر را از وسط دونیم کنید. آنها را در کیسه پلاستیکی به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
2. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. روی سطح صاف آردپاشی شده خمیر را باز کنید. با قالب قلب، یک عدد قلب بزرگ و شش عدد قلب کوچک در بیاورید. قلب بزرگ را به عنوان صورت گوزن قرار دهید. سه قلب کوچک را به عنوان شاخ سمت راست و سه قلب کوچک دیگر را به عنوان شاخ سمت چپ روی هم قرار دهید.
3. آنها را داخل سینی فر قرار دهید و 7 تا 8 دقیقه بپزید. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.
4. به *رویال آیسینگ رنگ غذای قهوه ای اضافه کنید. آن را روی صورت گوزن بریزید. برای شاخ ها نیز آیسینگ سفید و در مرکز آنها آیسینگ قهوه ای بگذارید. برای چشم ها دو عدد اسمارتیز قهوه ای و برای بینی گوزن، یک عدد اسمارتیز قرمز بزرگ قرار دهید.
* رویال آیسینگ
مواد لازم برای رویال آیسینگ:
پودر قند :450 گرم
پودر مِرینگ :3 قاشق غذاخوری
پتاسیم بی تارترات : نصف قاشق چایخوری
آب گرم :نصف پیمانه
وانیل :یک قاشق چایخوری
طرز تهیه رویال آیسینگ :
1. در یک کاسه بزرگ، پودر قند، پودر مرینگ و پتاسیم بی تارترات را با یکدیگر مخلوط کنید. آب و وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید. آنها را باید حدود 7 تا 10 دقیقه با سرعت بالای هم زن، مخلوط کنید تا پف کند و فرم آیسینگ را به خود بگیرد. آن را به مدت 4 تا 48 ساعت در یخچال قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد کوکی شکریکوکی شکری جزو کیک و شیرینی - شیرینی عید نوروز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
کوکی شکری را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت سیزدهم دولت چهاردهم دولت پزشکیان عزاداری علی باقری محمدجواد ظریف ترور رئیس جمهور انتخابات
محرم شهرداری تهران هواشناسی قتل تهران تب دنگی تیراندازی زلزله شاهچراغ پشه آئدس عزاداری محرم شورای شهر تهران
واردات خودرو خودرو قیمت دلار قیمت طلا حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بازنشستگان بازار خودرو اربعین سایپا مالیات ترافیک
امام حسین سینما سینمای ایران تلویزیون وزارت ارشاد دفاع مقدس لیلی رشیدی شورای عالی انقلاب فرهنگی فرهاد مشیری مختارنامه صداوسیما مهران غفوریان
آزمون سراسری ماه فناوری درمان و آموزش پزشکی
دونالد ترامپ عاشورا رژیم صهیونیستی غزه ترامپ جنگ غزه فلسطین اسرائیل آمریکا ترور ترامپ روسیه چین
فوتبال پرسپولیس استقلال علیرضا بیرانوند تراکتور باشگاه پرسپولیس رئال مادرید نقل و انتقالات لیگ برتر کیلیان امباپه یورو 2024 تیم ملی اسپانیا رامین رضاییان
هوش مصنوعی تیک تاک اینترنت ناسا تلفن همراه اپل شیائومی اسنپ
رژیم غذایی گرمازدگی کودکان افسردگی کاهش وزن نوشابه صبحانه استرس