جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
حلوای زنجبیلی | طرز تهیه حلوای زنجبیلی
روغن جامد:نصف پیمانه
کره:100 گرم
آرد سفید:دو پیمانه
آرد برنج:نصف پیمانه
پودر قند:دو پیمانه
پودر زنجبیل:یک قاشق غذاخوری
پودر هل سبز:یک قاشق مرباخوری
پودر پسته:به میزان لازم
دستور تهیه حلوای زنجبیلی
روغن و کره را درون تابه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم، وقتی که آب شد، آرد سفید را اضافه کرده و حدود 10دقیقه با حرارت ملایم تفت داده، سپس آرد برنج را هم افزوده و تفت می دهیم.
البته باید دقت داشته باشیم که رنگ حلوا نباید قهوه ای شود. وقتی که آرد آماده شد، از روی حرارت برداشته پودر قند، پودر زنجبیل و هل را به آن اضافه می کنیم.
حلوای آماده شده را در ظرف گود مناسبی ریخته و روی آن را صاف کرده، سپس با پودر قند و پودر پسته تزیین می کنیم. بعد از سرد شدن نیز حلوا را برش زده و سرو می کنیم.
حلوای زنجبیلی جزو دسرهای ایرانی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
حلوای زنجبیلی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات انتخابات مجلس دوازدهم ایران مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب دولت رئیس جمهور مجلس دولت سیزدهم رئیسی روز دختر
تهران سیل ترافیک هواشناسی پلیس فضای مجازی قتل شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی سلامت افزایش حقوق بازنشستگان
قیمت خودرو خودرو قیمت طلا گاز مالیات سهام عدالت پالایش و پتروشیمی نمایشگاه نفت قیمت دلار مسکن حقوق بازنشستگان بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون حضرت معصومه (س) سینمای ایران سریال سینما تئاتر
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه فلسطین روسیه اوکراین ولادیمیر پوتین طوفان الاقصی ترکیه حمله به رفح مصر نوار غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا سردار آزمون بایرن مونیخ لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال سپاهان
هوش مصنوعی فناوری ناسا مغز انسان فیبرنوری اپل ایلان ماسک سامسونگ مغز گوگل
کاهش وزن تخم مرغ چاقی توت فرنگی آسم هندوانه کبد چرب