جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا

حلوای زنجبیلی | طرز تهیه حلوای زنجبیلی


مواد لازم حلوای زنجبیلی


روغن جامد:نصف پیمانه
کره:100 گرم
آرد سفید:دو پیمانه
آرد برنج:نصف پیمانه
پودر قند:دو پیمانه
پودر زنجبیل:یک قاشق غذاخوری
پودر هل سبز:یک قاشق مرباخوری
پودر پسته:به میزان لازم


حلوای زنجبیلی | طرز تهیه حلوای زنجبیلی



دستور تهیه حلوای زنجبیلی



روغن و کره را درون تابه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم، وقتی که آب شد، آرد سفید را اضافه کرده و حدود 10دقیقه با حرارت ملایم تفت داده، سپس آرد برنج را هم افزوده و تفت می دهیم.

البته باید دقت داشته باشیم که رنگ حلوا نباید قهوه ای شود. وقتی که آرد آماده شد، از روی حرارت برداشته پودر قند، پودر زنجبیل و هل را به آن اضافه می کنیم.

حلوای آماده شده را در ظرف گود مناسبی ریخته و روی آن را صاف کرده، سپس با پودر قند و پودر پسته تزیین می کنیم. بعد از سرد شدن نیز حلوا را برش زده و سرو می کنیم.


حلوای زنجبیلی | طرز تهیه حلوای زنجبیلی

نکات تکمیلی در مورد حلوای زنجبیلی

حلوای زنجبیلی جزو دسرهای ایرانی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
حلوای زنجبیلی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

حلوای زنجبیلی ، طرز تهیه حلوای زنجبیلی