چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

ذرت کاراملی | طرز تهیه ذرت کاراملی


مواد لازم برای ذرت کاراملی 
 
پاپ کرن خرد شده  7 تا 8 فنجان
شکر قهوه ای  سه چهارم فنجان
کره  6 قاشق غذاخوری
شیره ذرت  3 قاشق غذاخوری
جوش شیرین  یک چهارم قاشق مرباخوری
وانیل  به میزان لازم
 

ذرت کاراملی | طرز تهیه ذرت کاراملی
 
طرز تهیه ذرت کاراملی 
تکه های پف نکرده ذرت را از پاپ کرن ها جدا کرده و پاپ کرن ها را در سینی فر بریزید.
تا مخلوط کارامل را آماده می کنید ذرت ها را در فر با حرارت 300 درجه سانتیگراد بگذارید تا داغ شوند.
تکه بزرگ فویلی را ببرید و روی آن را با کره چرب کنید. شکر قهوه ای، کره و شیره ذرت را مخلوط کنید.
روی حرارت متوسط به جوش آورید و 5 دقیقه بدون هم زدن بجوشانید. قابلمه را از روی حرارت بردارید.
جوش شیرین و وانیل را اضافه کنید. این مخلوط را روی ذرت ها بریزید و زیر و رو کنید تا کاملا آغشته شوند.
15 دقیقه با حرارت 300 درجه سانتیگراد در فر بگذارید و بهم بزنید. 5 دقیقه صبر کنید.
مخلوط را روی فویل پهن کرده و در یخچال خنک کنید. این ذرت را می توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.(7 نفر)
 

ذرت کاراملی | طرز تهیه ذرت کاراملی
نکات تکمیلی در مورد ذرت کاراملی

ذرت کاراملی جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
ذرت کاراملی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .

ذرت کاراملی ، طرز تهیه ذرت کاراملی