یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

سوپ سرد | طرز تهیه سوپ سرد پیش غذای تابستانی


مواد لازم برای سوپ سرد



دوغ 1 لیوان

ماست ساده یا همزده 1 لیوان

گوجه فرنگی  رسیده 1 عدد متوسط

دانه ذرت نصف لیوان

شوید تازه به مقدار دلخواه

خیار 1 عدد متوسط

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ سرد

ذرتها رو اگر به صورت تازه داشتید با مقداری آب بپزید و بذارید تا خنک بشه. در غیر این صورت میتونید از کنسرو ذرت استفاده کنین.  گوجه و خیار رو یه صورت نگینی خرد کنین. شویدها رو هم شسته و درشت خرد کنین. در ظرفی ماست و دوغ رو مخلوط کنین و گوجه فرنگی ها و خیار ها و ذرتهای پخته رو در اون بریزید و مقدار کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنین. میتونید این سوپ رو با برشهای زیبای نان به عنوان پیش غذا سرو کنین.

از اونجایی که طبع این غذا سرد هست میتونید برای معتدل کردنش کمی نعنا خشک اضافه کنین.

خوشمزه تر شدن سوپ سرد



اگر از شیرینی خوشتون میاد، باید بگم اضافه کردن کشمش به این مخلوط طعم فوق العاده ای بهش میده.


سوپ سرد | طرز تهیه سوپ سرد پیش غذای تابستانی

 
زیبا تر شدن سوپ سرد

قبل از هر چیز سعی کنین مخلوط رو زیاد هم نزنین، چون ممکنه گوجه فرنگی ها له بشه و ظاهر سوپ رو زشت کنه. از گل محمدی هم میتونین برای تزیین روش استفاده کنین.

نکات تکمیلی در مورد سوپ سرد

سوپ سرد جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
سوپ سرد را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

سوپ سرد ، طرز تهیه سوپ سرد پیش غذای تابستانی


همچنین مشاهده کنید