جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه لازانیای کلاسیک ایتالیایی


مواد لازم لازانیای کلاسیک ایتالیایی

کره 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون ¼ پیمانه
گوشت چرخ کرده 450 گرم
پنیر ریکوتا یا پنیر گودا 675 گرم
تخم مرغ بزرگ 3 عدد
لازانیا ی آبپز 450 گرم
اسفناج خرد شده 300 گرم
پنیر موتزارلای رنده شده 3 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده ¼ پیمانه
سس گوجه فرنگی و بشامل    به مقدار لازم


طرز تهیه لازانیای کلاسیک ایتالیایی

طرز تهیه لازانیای کلاسیک ایتالیایی


    فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.  سس گوجه فرنگی و بشامل را آماده می کنیم.
    در یک تابهٔ مناسب، روغن زیتون را ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم. پس از اینکه روغن کمی داغ شد، گوشت چرخ کرده را با کمی نمک و فلفل در آن می ریزیم. آن را کاملاً زیر و بالا می کنیم و تمامی قلمبه های گوشت را له می کنیم تا ریز شود. پس از اینکه رنگ آن قهوه ای شد و پخت، آن را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا کمی خنک شود.
    در یک کاسهٔ مناسب، پنیر ریکوتا و تخم مرغ را ریخته و آنها را با هم مخلوط می کنیم. مخلوط را با کمی نمک و فلفل مزه دار کرده و آن را کنار می گذاریم.
    یک ظرف مناسب فر به ابعاد 30 در 20 سانتیمتر را برداشته و ⅓ سس بشامل را در آن پخش می کنیم. سپس برگه های لازانیا آبپز را کنار هم و کف آن پهن می کنیم تا کاملاً کف ظرف را بپوشاند. روی آن یک لایه از مخلوط پنیر ریکوتا ریخته و سپس یک لایه اسفناج می ریزیم. یک لایهٔ دیگر لازانیا چیده و تمام گوشت چرخ کرده را روی آن به طور یکنواخت پخش می کنیم. ½ پنیر موزارلای رنده شده را روی آن می ریزیم. ⅓ دیگر از سس گوجه فرنگی و بشامل را روی آنها می ریزیم. لایه آخر لازانیا را گذاشته و باقی مانده سس گوجه فرنگی و بشامل، پنیر موزارلا و پارمژان را روی آن می ریزیم. 2 قاشق غذاخوری کره را به قطعات کوچک خرد کرده و روی لازانیا می گذاریم.
    ظرف لازانیا را با فویل پوشانده و به مدت 30 دقیقه در فر داغ میگذاریم تا روی آن شروع به حباب زدن کند. سپس فویل روی آن را برداشته و 15 دقیقهٔ دیگر آن را در فر می گذاریم.
 


طرز تهیه لازانیای کلاسیک ایتالیایی

نکات تکمیلی در مورد لازانیای کلاسیک

لازانیای کلاسیک جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
لازانیای کلاسیک را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه لازانیای کلاسیک ایتالیایی


همچنین مشاهده کنید