چهارشنبه, ۲۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 17 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه چاشنی ویندالو ( vindaloo paste)


 مواد لازم چاشنی ویندالو ( vindaloo paste)

دارچین 1 قاشق چایخوری

جوزهندی 1 قاشق چایخوری

 پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری

نمک   1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه  2 قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز  2 قاشق چایخوری

پودر خردل تند   2 قاشق چایخوری

زردچوبه  1 قاشق غذاخوری

زیره   3 قاشق غذاخوری

روغن گیاهی  ½ پیمانه

سرکه سفید  ¾ پیمانه


طرز تهیه چاشنی ویندالو ( vindaloo paste)


طرز تهیه چاشنی ویندالو ( vindaloo paste)

    همه ادویه ها (دارچین، پودر فلفل قرمز، پودر خردل تند، زردچوبه ، زیره ،فلفل سیاه، پودر زنجفیل، جوزهندی) و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
    سرکه را روی مخلوط ادویه جات بریزید و آنقدر هم بزنید که یک سس یکدست به شما بدهد.
    روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط داغ کنید.
    زمانیکه روغن کاملاً داغ شد،  شعله را کم کنید و به یکباره تمام سس را داخل تابه بریزید. مخلوط را به مدت 8 دقیقه دائم هم بزنید و مطمئن شوید که ته نگیرد و گرنه ادویه جات زود می سوزند.
    بعد از 8 دقیقه ادویه جات پخته شده و طعم آنها با هم آمیخته می شود و در پایان روغن روی سس جمع می شود. سس را کنار بگذارید تا سرد شود.
    وقتی مخلوط سرد شد، آن را داخل یک شیشه خالی کرده و در آن را محکم ببندید که هوا وارد آن نشود. شیشه سس را در یخچال نگهداری کنید و هر وقت لازم دارید با قاشق تمیز مقداری از آن برداشته و دوباره در آن را محکم ببندید. اگر شیشه را استریلیزه کنید تا 6 ماه قابل نگهداری خواهد بود.
با این مقدار مواد می توانید ½1 پیمانه چاشنی ویندالو درست کنید. این مقدار سس را برای 5 تا 6 دفعه، در غذاهای متفاوت می توانید استفاده کنید.


طرز تهیه چاشنی ویندالو ( vindaloo paste)

نکات تکمیلی در مورد چاشنی ویندالو

چاشنی ویندالو جزو چاشنی ها و ادویه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه چاشنی ویندالو ( vindaloo paste)


همچنین مشاهده کنید